butun bunlari yaparken yotubeden video seyrederken ucret durumu nasil?

hakkaten öyle
ben böyle browserdan direk video izlemek istiyorum başka alternatif proğram yokmu acaba
veya flash falan yükleyip web browserın video izlemeyi destekliyor durumuna getiremeyiz mi acaba ?
ayrıca bu programda çok güzel ama benim kişisel bir sıkıntım var üniversitede kullanamıyorum bu proğramı.
--------------- Ekleme ---------------
birde dosya yükleyemiyorsun bu proğramla.
En iyi browser suanda bu program artık sen bilirsinn78 de çalışıyormu deneyen varmı.? bende önce güncelleştirme hatası sonra sertfika hatası veriyor.
gercekten cok guzel program paylasım için cok tesekkurler
Arkadaşım N78 de çalışıyor sertifika hatasını hack olayına gir forumda var installer.exe falan arat bulursun yada tarihi geri al . güncelleme hatasını da üstte yazılı olan linkteki programı download et onda güncelleme hatası giderilmiş ok. Bende de N78 var kullanıyorum
Arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım fakat bağlanırken sürekli ( Skyfire service is currently unreachable Your phone's network settings may not be configured correctly.
Please check your phone connection settings then try again later ) (000_1003) Exit hatası veriyor normal internete girerken bi sorun çıkmıyor. ama Skfire den girince olmuyor Yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle cok tesekürler dehset ötesi bir tarayıcı ama operadaki gibi download olmuyo heralde yada ben yapamıyorum yani bişeler indirmeye çalıştıgımda download yapmıyo
Boşversene babacan dowloand ı da opera ile yaparsın opera bunun S bile olamaz çok ben lg tv izliyorum ya bunda varmı böle bişi
PC de bile izleyemezsin hehe
Gelmiş geçmiş en iyi tarayıcı telefonlar için varsa bundan ötesi buyursun 
lig tv nasıl izliyorsunuz arkadaşlar
benim telefon serviste suan yoktur ama hiç bakmadım lig tv olayına gelince bende deniyeyim![]()

Alıntı: yolcuuu göndermiş. >
hakkaten öyle
ben böyle browserdan direk video izlemek istiyorum başka alternatif proğram yokmu acaba
veya flash falan yükleyip web browserın video izlemeyi destekliyor durumuna getiremeyiz mi acaba ?
ayrıca bu programda çok güzel ama benim kişisel bir sıkıntım var üniversitede kullanamıyorum bu proğramı.
--------------- Ekleme ---------------
birde dosya yükleyemiyorsun bu proğramla.
Görürsem sölerimEn iyi browser suanda bu program artık sen
ya proğram müthiş evde falan kullanıyorum.ama hem download için hem yeni pencere açılmıyor hem birşeyler tükleyemiyorsun forumda falan çalışmıyor ama aynı özelliklerde dediğim eksiklerin kapatıldığı güzel bir program arıyorum.
opera yı mini opera kullanıyorum java yani.
diğer opera 8.5 E51 OS9.2 S60 R3 TE ÇALIŞMIYOR. daha doğrusu çalışıyor ama hiç bir yere giremiyorsun tuşları falan tanımıyor yani.
telefonun kendi web browser ı nında tuhaf tuhaf yazı stilleri çıktı font bozuk.
öyle yani arada kaldık