Skyfire Symbian 6746 S60

Sponsorlu Bağlantılar

86vural

Üye
N96 için bu linkteki programı kur arkadasımız ayarlamıs güncelleme sorununu sagolsun sayfa ikidede var. ok

iLTERiS_KaaN

iLTERiS_KaaN

Üye
butun bunlari yaparken yotubeden video seyrederken ucret durumu nasil?

yolcuuu

Üye
hakkaten öyle

ben böyle browserdan direk video izlemek istiyorum başka alternatif proğram yokmu acaba

veya flash falan yükleyip web browserın video izlemeyi destekliyor durumuna getiremeyiz mi acaba ?

ayrıca bu programda çok güzel ama benim kişisel bir sıkıntım var üniversitede kullanamıyorum bu proğramı.

--------------- Ekleme ---------------

birde dosya yükleyemiyorsun bu proğramla.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
hakkaten öyle

ben böyle browserdan direk video izlemek istiyorum başka alternatif proğram yokmu acaba

veya flash falan yükleyip web browserın video izlemeyi destekliyor durumuna getiremeyiz mi acaba ?

ayrıca bu programda çok güzel ama benim kişisel bir sıkıntım var üniversitede kullanamıyorum bu proğramı.

Görürsem sölerim :) En iyi browser suanda bu program artık sen bilirsin

mtunc52

mtunc52

Üye
n78 de çalışıyormu deneyen varmı.? bende önce güncelleştirme hatası sonra sertfika hatası veriyor.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
daymoon

daymoon

Üye
gercekten cok guzel program paylasım için cok tesekkurler

bilgekralll

Üye
arkadaşlar n80 de oluyormu acaba önemli

86vural

Üye
Arkadaşım N78 de çalışıyor sertifika hatasını hack olayına gir forumda var installer.exe falan arat bulursun yada tarihi geri al . güncelleme hatasını da üstte yazılı olan linkteki programı download et onda güncelleme hatası giderilmiş ok. Bende de N78 var kullanıyorum

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım N78 de çalışıyor sertifika hatasını hack olayına gir forumda var installer.exe falan arat bulursun yada tarihi geri al . güncelleme hatasını da üstte yazılı olan linkteki programı download et onda güncelleme hatası giderilmiş ok. Bende de N78 var kullanıyorum

Teşekkür ederim arkadşaım deneyeceğim saol...

kosmos

Üye
Arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım fakat bağlanırken sürekli ( Skyfire service is currently unreachable Your phone's network settings may not be configured correctly.
Please check your phone connection settings then try again later ) (000_1003) Exit hatası veriyor normal internete girerken bi sorun çıkmıyor. ama Skfire den girince olmuyor Yardımcı olursanız sevinirim.

ahmettencere

Üye
öncelikle cok tesekürler dehset ötesi bir tarayıcı ama operadaki gibi download olmuyo heralde yada ben yapamıyorum yani bişeler indirmeye çalıştıgımda download yapmıyo

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım fakat bağlanırken sürekli ( Skyfire service is currently unreachable Your phone's network settings may not be configured correctly.
Please check your phone connection settings then try again later ) (000_1003) Exit hatası veriyor normal internete girerken bi sorun çıkmıyor. ama Skfire den girince olmuyor Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım N73 için bir bilgim yok kusura bakma :(

öncelikle cok tesekürler dehset ötesi bir tarayıcı ama operadaki gibi download olmuyo heralde yada ben yapamıyorum yani bişeler indirmeye çalıştıgımda download yapmıyo

Dowloand yiyim :) Boşversene babacan dowloand ı da opera ile yaparsın opera bunun S bile olamaz çok ben lg tv izliyorum ya bunda varmı böle bişi :) PC de bile izleyemezsin hehe :D Gelmiş geçmiş en iyi tarayıcı telefonlar için varsa bundan ötesi buyursun :)

86vural

Üye
lig tv nasıl izliyorsunuz arkadaşlar
benim telefon serviste suan yoktur ama hiç bakmadım lig tv olayına gelince bende deniyeyim:D

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
lig tv nasıl izliyorsunuz arkadaşlar
benim telefon serviste suan yoktur ama hiç bakmadım lig tv olayına gelince bende deniyeyim:D

Arkadaşım burası yerimi bilmiyorum ama söylim google justin yaz ilk çıkana tıkla oradan Türkçe Tv lere tıkla tabi bunu Lig tv de süper lig maçlarının oynandıgı tarih ve saattde yapman gerekiyor sonra oradan maçların hangi sitede oldugu yazıyor açıyorsun wi-fi bağlantı sayesiyle izleyebiliyorsun bu haikatten süper bişi bunu ne opera nede nokia nın kendi web browser ı yapabilir :heyo:

yolcuuu

Üye
Alıntı: yolcuuu göndermiş. >
hakkaten öyle

Görürsem sölerim :) En iyi browser suanda bu program artık sen

ya proğram müthiş evde falan kullanıyorum.ama hem download için hem yeni pencere açılmıyor hem birşeyler tükleyemiyorsun forumda falan çalışmıyor ama aynı özelliklerde dediğim eksiklerin kapatıldığı güzel bir program arıyorum.

opera yı mini opera kullanıyorum java yani.

diğer opera 8.5 E51 OS9.2 S60 R3 TE ÇALIŞMIYOR. daha doğrusu çalışıyor ama hiç bir yere giremiyorsun tuşları falan tanımıyor yani.

telefonun kendi web browser ı nında tuhaf tuhaf yazı stilleri çıktı font bozuk.

öyle yani arada kaldık

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
ya proğram müthiş evde falan kullanıyorum.ama hem download için hem yeni pencere açılmıyor hem birşeyler tükleyemiyorsun forumda falan çalışmıyor ama aynı özelliklerde dediğim eksiklerin kapatıldığı güzel bir program arıyorum.

opera yı mini opera kullanıyorum java yani.

diğer opera 8.5 E51 OS9.2 S60 R3 TE ÇALIŞMIYOR. daha doğrusu çalışıyor ama hiç bir yere giremiyorsun tuşları falan tanımıyor yani.

telefonun kendi web browser ı nında tuhaf tuhaf yazı stilleri çıktı font bozuk.

öyle yani arada kaldık

Arkadaşım ben dowloand yapmadım en kısa zamnda bununla ilgileneceğim fakat söyleyen arkadaşlar olmuyor diyorlar bu arada bu programla video izleyebilirz rahatlıkla Tv de izleyebilirisn

sahin_k

sahin_k

Üye
tesekkurler kardesım

Üst Alt