2.1 var hd oyun oynanmıyor maalesef :D t20 çıkacakmış..
'Patron Üye 'Maxi Genç' Alıntı: 2.1 var hd oyun oynanmıyor maalesef Genişletmek için tıkla ... t20 çıkacakmış..
'Maxi Genç Üye 2.2 gibi görünüo.youtube da izledim. fiyatı 600 civarı 5mp kamerası var diğer özellikleri tam bilmiyorum
2.2 gibi görünüo.youtube da izledim. fiyatı 600 civarı 5mp kamerası var diğer özellikleri tam bilmiyorum
'Patron Üye 'Maxi Genç' Alıntı: 2.2 gibi görünüo.youtube da izledim. fiyatı 600 civarı 5mp kamerası var diğer özellikleri tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Vay vay Turkcelle bak.
'Maxi Genç' Alıntı: 2.2 gibi görünüo.youtube da izledim. fiyatı 600 civarı 5mp kamerası var diğer özellikleri tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Vay vay Turkcelle bak.
'Maxi Genç Üye 2.3 yüklüymüş vay bee buyrun link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız turkcell faturalı hattı olup uzun süredir kullanan varsa kacırmasın derim. hemen hemen 600 olan fiyat 480'e iniyor.bu fiyata iyi telefon.
2.3 yüklüymüş vay bee buyrun link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız turkcell faturalı hattı olup uzun süredir kullanan varsa kacırmasın derim. hemen hemen 600 olan fiyat 480'e iniyor.bu fiyata iyi telefon.
'Patron Üye 'Maxi Genç' Alıntı: 2.3 yüklüymüş vay bee buyrun link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız turkcell faturalı hattı olup uzun süredir kullanan varsa kacırmasın derim. hemen hemen 600 olan fiyat 480'e iniyor.bu fiyata iyi telefon. Genişletmek için tıkla ... güzel telefon
'Maxi Genç' Alıntı: 2.3 yüklüymüş vay bee buyrun link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız turkcell faturalı hattı olup uzun süredir kullanan varsa kacırmasın derim. hemen hemen 600 olan fiyat 480'e iniyor.bu fiyata iyi telefon. Genişletmek için tıkla ... güzel telefon
bthn_997 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: güzel telefon Genişletmek için tıkla ... güzel mi? neasi güzel abi ya
'Maxi Genç Üye bthn_997' Alıntı: güzel mi? neasi güzel abi ya Genişletmek için tıkla ... symbian bunların beynini uçurmuşş.dikkate almamak lazım bu fiyata android 2.3 cihaz bulabilcekmsn ?
bthn_997' Alıntı: güzel mi? neasi güzel abi ya Genişletmek için tıkla ... symbian bunların beynini uçurmuşş.dikkate almamak lazım bu fiyata android 2.3 cihaz bulabilcekmsn ?
'Patron Üye bthn_997' Alıntı: güzel mi? neasi güzel abi ya Genişletmek için tıkla ... İyi la valla iyi Şuan dedirek takas ederım benımııyle. 'Maxi Genç' Alıntı: symbian bunların beynini uçurmuşş.dikkate almamak lazım bu fiyata android 2.3 cihaz bulabilcekmsn ? Genişletmek için tıkla ... Kaba olma.Göreceli kavramlar bunlar
bthn_997' Alıntı: güzel mi? neasi güzel abi ya Genişletmek için tıkla ... İyi la valla iyi Şuan dedirek takas ederım benımııyle. 'Maxi Genç' Alıntı: symbian bunların beynini uçurmuşş.dikkate almamak lazım bu fiyata android 2.3 cihaz bulabilcekmsn ? Genişletmek için tıkla ... Kaba olma.Göreceli kavramlar bunlar
bthn_997 Üye 'Maxi Genç' Alıntı: symbian bunların beynini uçurmuşş.dikkate almamak lazım bu fiyata android 2.3 cihaz bulabilcekmsn ? Genişletmek için tıkla ... 2.2 olur mu ağbey? telefon iyi de çok da hoşuma gitmedi benim ya adamda diyo zaten düşük özellikli filan diye iyi yanı android ve nfc
'Maxi Genç' Alıntı: symbian bunların beynini uçurmuşş.dikkate almamak lazım bu fiyata android 2.3 cihaz bulabilcekmsn ? Genişletmek için tıkla ... 2.2 olur mu ağbey? telefon iyi de çok da hoşuma gitmedi benim ya adamda diyo zaten düşük özellikli filan diye iyi yanı android ve nfc