Skyfire "Güncelleme hatasi" Çözümü (Program)

Sponsorlu Bağlantılar

delikadir21

delikadir21

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire "Güncelleme hatasi" Çözümü (Program)
ben n78 kullaniyorum ve skyfire yükleyemedigim icin interneti biraz arastirdim ve bir program buldum. bununla skyfire icindeki "PIPS" dosyasini sildim. Güncelleme hatasi böylece ortadan kalkiyor. herkese iyi kullanimlar dilerim ;)

web tarayiclar bölümüne konuyu tekrar actim. lütfen bu konuyu kapatin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tankav, G-maxicep, kollayan ve 10 diğerleri

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben n78 kullaniyorum ve skyfire yükleyemedigim icin interneti biraz arastirdim ve bir program buldum. bununla skyfire icindeki "PIPS" dosyasini sildim. Güncelleme hatasi böylece ortadan kalkiyor. herkese iyi kullanimlar dilerim ;)

web tarayiclar bölümüne konuyu tekrar actim. lütfen bu konuyu kapatin.
Arkadaş ben n78 e yükledim ama bağlanırken internet ayarlarını kontrol et diye uyarı veriyor.sen n78 de vi-fi ile bağlanarak kullanabiliyormusun.çünkü Esinti isimli arkadaş n78 de denenmiş ve çalışmıyor diyor.

delikadir21

delikadir21

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ilk önce register yapman gerekiyor. Ben n78 le wifi oluyor ama register ol.

yasinim35

Üye
sertfika hatası uygulama sağlayıcısı ile görüşün diyo

yckoc2004

Üye
telim hackli değilse yükleyemezsin sertifikalaman lazım

godoman

Üye
harikaaaaaaa oldu çooook teşekkür

macman

macman

Üye
thenksss

habbuj

habbuj

Üye
çok çok çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrr

by_samci

by_samci

Üye
alakası yok ben telefonu6 ay önce aldım 15-20 gün içerisinde skyfire yükledik baya bi kullandım 4-5 ay şimdi bi şeyler çıkıp duruyoduingilizce bende sildim programı şimdi yükleyemiyorum bi yerde bişeyleri atlıyorum ama bakalım

galaxy7

galaxy7

Üye
e-mail ve şifre istiyo

markoooXXX

Üye
su programı acıldıktan sonra tam olarak nasıl kullanılcagını anlatıcak bır arkafdas yokmu oyemı olucazz maıl adreesıı ıstıyor ne alaka sen ınternette dolasıcaksınn maıl adresını nabıcan uyelık ıcınmı ıstıyorrrrr anlatıcak yokmuu dobdogruu

er642

Üye
tamamen düzmece haberiniz olsun mail ve sifrenizi calan bir program bu oyuna gelmeyin sky fıreyı sadece prefs dosyasını guncelleyince kullanırsınız bu dosyada sitede var arastırın bıraz

sedat8

sedat8

Üye
bu program msn çalmak için yapılmışş :) adminlere duyrulur :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt