tali74 Üye işte senin gibi arkadaşlar bu ülkede var oldukça çalıştıkça bu ülke hiçbizaman boş kalmıycaktır teşekkürler arkadaşım --------------- Ekleme --------------- teşekkürler
işte senin gibi arkadaşlar bu ülkede var oldukça çalıştıkça bu ülke hiçbizaman boş kalmıycaktır teşekkürler arkadaşım --------------- Ekleme --------------- teşekkürler
cemal1970 Üye bende n958gb de skyfire açılmıyordu bir haftadır prefs dosyası sayesinde açıldı MAXİCEP aylesi olmak bir ayrıcalık tüm ustalara sonsuz teşekkür...
bende n958gb de skyfire açılmıyordu bir haftadır prefs dosyası sayesinde açıldı MAXİCEP aylesi olmak bir ayrıcalık tüm ustalara sonsuz teşekkür...
umit03 Üye Süpersin. Teşekkürler. E71 de de oldu. Önce direk bağlanmayı denedim birkaç defa bağlanamadı sonra bağlanmaya çalışırken menüden settings, change connection diyip kullandığım bağlantıyı tekrar buldum, hemen bağlandı.
Süpersin. Teşekkürler. E71 de de oldu. Önce direk bağlanmayı denedim birkaç defa bağlanamadı sonra bağlanmaya çalışırken menüden settings, change connection diyip kullandığım bağlantıyı tekrar buldum, hemen bağlandı.
karababa12 Üye Konu Sahibi rica ederim arkadaşlar işinizi gördüyse ne mutlu bana --------------- Ekleme --------------- bir teşekkürü çok görmeyelim
rica ederim arkadaşlar işinizi gördüyse ne mutlu bana --------------- Ekleme --------------- bir teşekkürü çok görmeyelim
kakutoo Üye hocam bende n97 var. dediğin işlemi yaptım ancak bağlanmıyor. bsürekli bağlanıyor görünüyo ama bağlanmıyor. var mı çözüm inş. vardır!!!
hocam bende n97 var. dediğin işlemi yaptım ancak bağlanmıyor. bsürekli bağlanıyor görünüyo ama bağlanmıyor. var mı çözüm inş. vardır!!!
karababa12 Üye Konu Sahibi cepten indiremeyen arkadaşlar konunu 4. sayfasına baksın moderatör link koymuşş ordan direk indirin