Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

selamun aleykum arkadaslar naptiysam olmadi n95 var bende skyfire surekli hata veriyo biri ALLAH rizasi icin yardim etsin esattekin66@hot.

gzmmt

Üye
paylaşim için cok tsk
ellerıne saglık önemli bi paylaşim

hayrını görün

s.a dostum dediğin gibi yaptım ama yine hata veriyor ( the network connection APN used does not provide internet connectivity as needed by skyfire) yazıyor vodafone internet üzerinden baglanıyorum bunla alakalı olabilir mi? Ne yapmam gerek yardımcı olabilir misin teşekkürler..

byMaMe

Üye
vay abi sen sağol teşekkürler abi emeğine sağlık sayende oldu açıldı

mrzoglu

Üye
ya ben yenileyemiyorum şimdi skyfireye girdiktn snra telefn hafızasnda dosyası oluşuyo oraya hangi prefi atacam bn nette bulamadm ltfn yardm abiler

--------------- Ekleme ---------------

ya nasıl yenilicez skyfire dosyasnda pref var ama yenisini nerdn bulup atcaz şmdidn tsk..

Konu Sahibi

aynene apn servis saglayıcıyla ilgili ayarlarda bu uyarıyı verir ayarları yeniden yaptır

konunun ilk sayfasında indirme linki verilmişya brader ordan indir dosyayı

UHDE

Üye
yapamıyorummmmmmmmmm

konunun ilk sayfasında indirme linki verilmişya brader ordan indir dosyayı

/urfalı
deniyeceğim ama ne yaparsam yapayım olmuyor,yinede teşekkür ederim

asker321

Üye
allah razı olsun dostum ne zamandır bunu arıyordum

aga çok sağol uzun süredir bunu arıyodum dns ayarlarını değiştirince çalıştı

abaroov

Üye
teşekkürler karababa. emeğine sağlık.

goku123

Üye
benn kopyalayamadım telefon hafızasına bi yardım edermisiniz,anlatır mısınız ,şimdiden sağolun :=)

tamam hallettım

arkadaş harbi süpersinnnn eline saglık

Bağlanmıyor benimki..Connecting diyip duruyo.Prefs Dosyasınıda tel hafızasına kopyaladım. gene olmuyo.

usyetik

Üye
fazlasıyla cömezim de bu prefs dosyasını nerden buluyoruz?

arakdaşlar data connection deyip duruyor telefon hafızasına nasıl kopyalıycam yardımcı olurmusunuz acil bekliyorum çok sağolun