Skyfire 1 Temmuz Kesin Çözüm DNS

Sponsorlu Bağlantılar

hub

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire 1 Temmuz Kesin Çözüm DNS
Merhabalar. Sonunda bir çözüm buldum. Dns değiştirerek Skyfire'ı yeniden kullanabiliyoruz.

İlk olarak Ayarlar/ Bağlantı/ Hedefler/ Internet yolunu izleyin. Daha sonra kullandığınız bağlantıyı seçip düzenleye tıklayın. Tekrar seçeneklerden gelişmiş ayara basın. Ve Ipv4 bölümüne gelip dnslerinizden baştakini 195.241.77.53 ve sonrakini 195.241.77.54 yapın. Telefonu kapatıp açın. Sorun çözülecektir. Gerisi size kalmış.

Dipnot: Anlatım 5800Xm içindir...

• Beğen
Tepkiler: punqermojo, exzal, fren_62 ve 2 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
N95 8Gb wLan iLe oLumsuz .. Dİğer arkadaşLarımız için çözüm oLur umarım .. TeşekkürLer .

elusive

elusive

Üye
Arkadaşlar olaya noktayı koydum. verdiğimlinktekiprefi indirin ve dediklerimi yapın. ben evimdeki kıytırık ttnet bağlantım ile wifiden rahatlıkla skyfire kullanıyorum.

1-) verdiğim linkteki gerekli dosyayı indirin.
2-) İndirdiğiniz rar dosyasının içindeki prefs dosyasını C:\Data\Skyfire\ dizinine atın. (Bunun için cihazın sistem dosyalarına açık, yani open4all yamasının aktif, yani hack'li ( ) olması gerekmektedir. Aynı zamanda X-plore'un da sistem dosyalarını ve gizli dosyaları gösterme izninin işaretli olduğundan emin olun.
3-) Kopyalama işlemleri bittikten sonra Skyfire'ı açıp tarayıcınızı kullanabilirsiniz.

pref dosyası e63 telefonumda işe yaradı.
evimdeki ttnet bağlantısından giriyorum. açılışta takılı kalıyor ama sorun değil. ok dedikten sonra menu-ayarlar-bağlantı değiştire tıklayın. asıl onemli nokta burası. telefonunuza automatic wefiyi yukleyin ve bağlantı kısmında onu seçin oradan otomatikman bağlantıyı goruyor ve giriyor. girdikten sonra loginden giriş yapmayın sakın yoksa yine country hatası alırsınız. oldu da yaptınız hatayı alıyorsunuz yine. pref dosyasını tekrar yukleyin olay tamamdır.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
kardeş ne HUP arkadaşın verdiği nede ELUSİVE arkadaşın verdiğide olmuyor her yöntem denendi sizinkileride denedik nafile boşa zaman harcıyoruz

kesin denemeden paylaşım yapmayın telefonunu formatla tekrar dene çalışırsa ekran görüntünü yayınla

--------------- Ekleme ---------------

artı prefs dosyası ile yapılmıyor skyfire çünkü kendisi değiştiriyor istersen 50 kez prefs dosyasını kopyala fark olmaz program değiştiriyor wifi veya hattın fark etmez

bize alternatif lazım artık çözüm değil
adamlar destek vermiyor türkiyeye birşey değişmez nedenide programın uzak sunucuyla bağlantılı olması senin türkiyeden giriş yapmak istediğin bilindiği için engelleniyor
yurtdişindaki arkadaşıma denettim onlar giriyorlar sorun yok sorun ülke desteğimizin olmayışı

fren_62

Üye
Merhabalar. Sonunda bir çözüm buldum. Dns değiştirerek Skyfire'ı yeniden kullanabiliyoruz.

İlk olarak Ayarlar/ Bağlantı/ Hedefler/ Internet yolunu izleyin. Daha sonra kullandığınız bağlantıyı seçip düzenleye tıklayın. Tekrar seçeneklerden gelişmiş ayara basın. Ve Ipv4 bölümüne gelip dnslerinizden baştakini 195.241.77.53 ve sonrakini 195.241.77.54 yapın. Telefonu kapatıp açın. Sorun çözülecektir. Gerisi size kalmış.

Dipnot: Anlatım 5800Xm içindir...
daha denemedim ama sağol

Revengeful

Emekli Yönetici
bende olmadı :(

fatih2284

Üye
olmuyor

vampirimsi

Üye
bencede arkadasın dedıgı cozum degıl alternatif lazım bold diye bir tarayıcı var oda skyfire gibi ama video konusunda skyfire gibi olmuyor
Video konusunda alternatif bilen varsa paylakalım lütfen arkadaslar

sahıngokce

Üye
skyfire çözümü yok mu?

ey1994

Üye
ewt arkadaşlar skyfire gibi video gösterebilen alternatif tarayıcı bilen varsa burada paylaşsın

delifirat_33

delifirat_33

Üye
olmuyor kardeş yinede emeğine sağlık

cimbomaslan

Üye
Arkadaşlar skyfire yerine ona benzer uzard web programı var.(flash videoları açıyo) fakat windows mobil işletim sistemi cep telefonlarında ve blackbery lerde çalışıyo bu program.bilginize.......

dj-xt

dj-xt

Üye
bu skyfire in ta sulalesini arkadaşlar cozum şimdilik yok gibi ..yabanci sitelerde araştirsim olayin cozumu skyfire da bitiyo serverlarini bu tarafa açmadan bu iş cozulmez..nokia nin acizligi bu telefona adam gibi browser koymassa boyle olur telefonu kircam şimdi!!

brand10

Üye
5800 için arkadaşın dediği gibi yaptım.ekranda 1 temmuz ibaresi çıkmadı. ama hiç biryere girmiyor
yani olmadı

--------------- Ekleme ---------------

sonradan da yine 1 temmuz ibaresi çıktı

SquLL

SquLL

Üye
arkadaslar link atamıyoruz malesef ama alternatif bir program var adı VUCLİP nokia 5800 için yazarsanız googlede karsınıza muhakkak çıkar videolar yüklenmeden izlenebiliyor tek sorun sadece baska internet sayfasına giremiyoruz

Black_Paw

Üye
malesef işe yaramıyor :(

kaan555

Üye
adıda UZARDWEB sitesi: (mobile ve android desteği var)): symbian yok malesef bide o olsa süper olcak ya..:ah

hub

Üye
    Konu Sahibi
Başlarda işe yaramıştı ilk hafta. Ama artık bu da kapatıldı.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
adıda UZARDWEB sitesi: (mobile ve android desteği var)): symbian yok malesef bide o olsa süper olcak ya..:ah

win mobile ve android de zaten flash sorunu yok her tarayıcı ile izlenebiliyor flash içerikler.

Bize symbian da flash 10 desteği lazım.

kokden

Üye
Hayır şu anda andoitlerde ve mindows mobilelerdede videolar izlenemior.Ben htc hd2 kullanıcısıyım bende skyfire gibi bi program arıorum şimdilik.Çünkü Flash 10.1 geldi ama mobil için olanı daha çıkmadığı için bizde izleyemioruz :box

Üst Alt