Skyfire 1.5 (v1.5.0.15495) Symbian S60v3

akeb

Üye
Arkadaşlar skyfire programını hafıza kartına değil telefonun kendi hafızasına kurun yoksa çalışmaz.

>Merhaba kardeşim bne bunu yükleyip girmeye çaslıştıgımda skyfire cannot provide your country uyarısı veriyor,bana bu konuda yardımcı olur musunuz?cihazın n95 8gb..

emra_71

Üye
teşekkür ederiz herkese

--------------- Ekleme ---------------

gönderdiğiniz için teşekkür ederiz herkese slm

K_R_M

Üye
bir türlü çalıştıramadım

tuna_ay

Üye
bende dolia m8 var.ama sis uzantılı olduğu için çyüklemiyor.acaba bu telefon lar için internetten video izleme imkanı varmı??
acele yardım lütfen

BRKTRK

Üye
Çok Saol Bir Tarayıcı Bulduğuma Sevindim

cercix

Üye
arkadaşlar daha önce yüklemiştim şuan direk atıyo tel n 73

imkuroi

Üye
>Merhaba kardeşim bne bunu yükleyip girmeye çaslıştıgımda skyfire cannot provide your country uyarısı veriyor,bana bu konuda yardımcı olur musunuz?cihazın n95 8gb..
bende de aynı sorun var bir yardımcı olurmusunuz arkadaslar N79 kullanıyorum ve vodafone internet ile bağlanıyorum.

e63 skyfire prog ramı bulamıyorum yadımcı olurmusun

hsn_bsr

Üye
s.a kardeş tşkrler öncelikle program için.
bu yükledigim 5 yada 6.skyfire ama henüz bi siteye bile baglanabilmiş değilim bırak videoları izlemeyi
adres satırına adresi yazıyorum connecting acquiring data conneection diyip duruyor kaç gündür uğraşıyorum artık vide izlemek istiyorum sitelerde bi yardımcı olan olursa ...

butun wersiyonları denedim skyfire cannot provide service in your country yazıyor ne yapmalıyım?

çalışıodur da türkiyede calışmıo olabilir misal e66 öle dio