Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire 1.5 Nokia 5800 - Kurulum İçin Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkan_emp
Üye
Konu Sahibi
Skyfire 1.5 Nokia 5800 - Kurulum İçin Yardım
Telefonumu yani aldım ve hemen Skyfire yükledim fakat bir türlü bağlanamadım. Dha önceden tecrübesi olanlar yardım ederse çok iyi olur?
cabbar100
Üye
Arkadaşım Skyfire artık Symbian''a destek vermiyormuş bu yüzden bağlanamıyoruz.
not: Telefonun kendi tarayıcısı ile facebook.touch ile facebooka girerseniz facebooktaki bazı videoları izleyebilirsiniz.
eerdogan85
Üye
ayrıca DNS ayarı yaptıktan sonra orjinal tarayıcısı ile
Arkadaşım Skyfire artık Symbian''a destek vermiyormuş bu yüzden bağlanamıyoruz.
not: Telefonun kendi tarayıcısı ile facebook.touch ile facebooka girerseniz facebooktaki bazı videoları izleyebilirsiniz.
Symbian''a destek vermiyormuş derken araştırmalarım sonucunda 1 Temmuzdan itibaren Türkkiyeye bu hizmet verilmiyor. Bir Yolunu bulursak çok iyi olur. Benden başka yüzlerce kişi faydalanacaktır
cabbar100
Üye
Bende forumda bir yerde okumuştum symbian'a desteğini kestiğini. Umarım senin dediğin gibidir ve kısa sürede çözerler bu sorunu.
serkan_emp
Üye
Konu Sahibi
İnşallah...
Revengeful
Emekli Yönetici
artık iphone ve windows mobile lara hizmet vericek
serkan_emp
Üye
Konu Sahibi
Hmm anladığım kadarıyla sadece türkiye için değil bütün symbianlar içinmiş. Acaba symbian lara hizmet vermesinin bir gideri var mı onlara?