Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skydrive'da İstenmeyen Kayıt Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
SonyXperia
Üye
Konu Sahibi
Skydrive'da İstenmeyen Kayıt Sorunu
Selamlar wp severler. Benim telefonumun skydrive uygulamasının sevmediğim tek yönü istemediğim fotoğraflarımı kendi kendine kaydetmesi buna nasıl bir çözüm önerirsiniz iyi forumlar
Bunların hiç birinde öyle bir ayar yok ya çok karıştırdım oraları ama becremedim Wp ve Nokia'nın buna el atması çok hoş olacaktır
yasirtaha
Üye
Arkadaşım fotoğraflara gir altta üç nokta var oraya tıkla ayarlar yazıyor tıkla orda sky drive var tıkla otomatik yükle yazıyor ya en yüksek kaliteye al yada karşıya yükleme yazıyor birini seç sana kalmış
BrahimOkumus
Üye
Müsait olsaydım ayarlara gir yedekleme orda fotoğraflarla ilgili bölüme gir.
skynet
Üye
Skyderive ayarlarından 2 seçeneğide karşıya yükleme olarak ayarla sen istediğini manual olarak yüklersin
SonyXperia
Üye
Konu Sahibi
Peki önceden yuklenenleri nasıl kaldırabilirim
ÖEY
Üye
PC'den skydrive'a MS hesabınla gir. Oradan hepsini silebilirsin, klasörleyebilirsin yani her şeyi yapabilirsin. Ayrıca telefondan ilgili ayarlara girip resim ve video skydrive yedeklemesini en yüksek kaliteye getirirsen sadece wifi ile yedekleme yapar. Çektiğin resimler ve videolar galeriye girdiğinde hemen karşına bekleyen yedeklemeler (ya da öyle bir adı vardı) şeklinde çıkar. Oraya girip beklemedeki herhangi bir resmi ya da videoyu silebilirsin o bekleme listesinden ve bir daha sen manuel olarak yapmadıkça yedeklenmez.