Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skydrive Diğer Resimler Sorunum
Sponsorlu Bağlantılar
HalfEvil333
Üye
Konu Sahibi
Skydrive Diğer Resimler Sorunum
Arkadaşlar fotoğraflar klasorunde skydrive diğer resimler adı altında bir album var içindeki resimler de dahil olmak uzere silinmiyorlar. Skydrive da herşeyi sildim resim veya klasor yok silmenin bir yolu varmıdır?
ÖEY
Üye
Tam olarak nereden sildin? Yani pc den siteye girip silmeden silinmiyor maalesef.
SonyXperia
Üye
Telefonuna skydrive uygulamasını indir oradan sildiğimi hatırlıyorum eğer o mümkün olamıyorsa özgür abinin dediği gibi PC üzerinden de yapabilirsin
HalfEvil333
Üye
Konu Sahibi
Pc uzerinden de denedim ama orda da diğer klasoru gozukmuyor
OttomaN TigeR
Üye
Eğer skydrive içeriğinden ilgili klasörü sildin ve bu klasör halen telefonun albümler bölümünde yer alıyorsa merak etme, telefon ilk eşitlemeye müteakiben o klasörü silecektir.
Denedim derken pc den skydrive'ı açtığında karşına ilk çıkan dosyalara mı baktın yoksa çöp kutusuna baktın mı? Onları çünkü çöp kutusuna atıyor ama görünmeye devam edebiliyor resimler. Ayrıca fotoğraflar tile'ında hala sildiğin resim görünüyorsa resim geçişlerinde, tile'ı kaldır tekrardan koy başlangıç ekranına o zaman düzelir. Telefonu kapatıp açmayı da unutma