Haber Skydrive 1 yıllık 20 gb ekstra alan

Sponsorlu Bağlantılar

technocu1

Üye
arkadaşlar bişey sorcam size.ben daha Windows Phone da çok yeniyim.1 ay önce lumia 925 aldım.şimdi skydrive a muziklerimi yüklesem bu müzikleri dinleyebilcemmi.muzikleri dinlerken gene internet bağlantısına gerek varmı.yani dinlenen müzik internet verisi harcamama neden olur mu.birde bu müzikleri direk bilgisayar dan aktarabilir miyim.

MrtAltg

MrtAltg

Üye
45gb alan oldu skydrive da bunada şükür :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaşlar bişey sorcam size.ben daha Windows Phone da çok yeniyim.1 ay önce lumia 925 aldım.şimdi skydrive a muziklerimi yüklesem bu müzikleri dinleyebilcemmi.muzikleri dinlerken gene internet bağlantısına gerek varmı.yani dinlenen müzik internet verisi harcamama neden olur mu.birde bu müzikleri direk bilgisayar dan aktarabilir miyim.
yükleyemezsinde dinleyemezsinde

technocu1

Üye
nedenki ne işe yarıyor bu skydriver sadece resim yüklenebiliyorsa gereksiz bence

4MaGuS

4MaGuS

Üye
konuya skype nin de 12 aylık kampanyasını ekleyin bence
skype de promosyyon kupanu ile grup sohpeti yapmaya izin veren bir kampanya başlatılmış galiba heber şöyle

man20

man20

Üye
Benim skydrive'ım var ama bana böle bi e-posta gelmedi :/ yoksa sadece lumia cihazı olanlara mı geliyor

Symbianize

Symbianize

Üye
Bana gelmedi

alyuz41

alyuz41

Üye
Benimde mailime geldi, yılbaşına kadar zaman var önce neden yaptıklarını ve kullananlara bakmak sonra onaylamak istedim. Sanırım bende onaylayacağım.

beats

beats

Üye

yükleyemezsinde dinleyemezsinde

PC üzerinden skydrivea yükleyebilir internet olan heryerden dinleyebilirsin fakat çevrimdışı sadece windows üzerinden dinleyebilirsin örneğin windows 8.1de skydrive senkronizasyon dosyaları çevrimdışı kullanılabiliyor, telefonda ise wp8 uygulamaları dışında indirdiğin mp3 ve benzerini kaydetmiyor sadece çalıyor. Çevrimdışı müzik için wp8de de spotify, deezer gibi uygulamalar var ve ücretlidirler. PCden müzik aktarımı için windows 8 de uygulama var pcye bağladığında da kurması lazım, windows 7 ve itunes için de var , mac için eğer vista ya da xp kullanıyorsan dosya ya da windows gezgininden de aktarabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: technocu1
Esendağlı

Esendağlı

Üye
:duvar2:banada gelmedi,hem lumia cihazımda var

technocu1

Üye
PC üzerinden skydrivea yükleyebilir internet olan heryerden dinleyebilirsin fakat çevrimdışı sadece windows üzerinden dinleyebilirsin örneğin windows 8.1de skydrive senkronizasyon dosyaları çevrimdışı kullanılabiliyor, telefonda ise wp8 uygulamaları dışında indirdiğin mp3 ve benzerini kaydetmiyor sadece çalıyor. Çevrimdışı müzik için wp8de de spotify, deezer gibi uygulamalar var ve ücretlidirler. PCden müzik aktarımı için windows 8 de uygulama var pcye bağladığında da kurması lazım, windows 7 ve itunes için de var , mac için eğer vista ya da xp kullanıyorsan dosya ya da windows gezgininden de aktarabilirsiniz.
teşekkürler Atillacım

Üst Alt