Sky Gamblers: Air Supremacy [fu.ll] V1.0.0

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sky Gamblers: Air Supremacy [fu.ll] V1.0.0

Google Play

Apk

Obb

Oyunu fu.ll versiyon oynamak için ''sdcard'' içindeki ''games'' klasörünü silin.

Son düzenleme:

brksnr

Üye
Oyun çok deli gözüküyor hemen deniyicem teşekkürler paylasim için

Tepkiler: Joker

R58

Üye
apk link ölmüş bilgine

R58

Üye
ok teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler ama oyun tam sürüm değil bilgine....

2 gb dosya indirdim oyunu açtım oynadım berbat grafikler süper ama oynanabilirlik 0 indiricek arkadaşlara sesleniyorum indirmeyin.

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Linkler yenilendi

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sa güzel paylaşım oyunun fu ll olması için sdcard içindeki games dosyasını silmek gerekiyor konuya eklersen yüklerken sıkıntı cekmesin kimse (=
Rica ederim.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Tepkiler: nigzes1907

R58

Üye
oyun tam sürümdür bende bi sorun cıkmadı ayrıca games dosyasını silerseniz oyun otomatik tekrar oluşturuyor

Tepkiler: Joker

brksnr

Üye
Ben nexus 7 de denedim ama maalesef oyun durdu hatasi verip kapaniyor bugün tekrar deniyecegim umarim olur iyi oyunlar herkeseArkadaslar oyun sizce nasil baya guzel mi dersiniz yoksa normal mi ?

Ben nexus 7 de denedim ama maalesef oyun durdu hatasi verip kapaniyor bugün tekrar deniyecegim umarim olur iyi oyunlar herkeseArkadaslar oyun sizce nasil baya guzel mi dersiniz yoksa normal mi ?
oyundan ne beklediğine baglı bence yüksek grafikli ve en iyi ucak oyunu android platformunda

Tepkiler: brksnr

brksnr

Üye
oyundan ne beklediğine baglı bence yüksek grafikli ve en iyi ucak oyunu android platformunda
Aynen bende dun sonunda yukleyebildim ama tam surum olmadi nedense dediginiz gibi hersey cok guzelde o inis yapma olayi cok kotu olmus ya ucaklar helikopter gibi iniyor

oyunu yükle calıştır sonra cık oyundan games dosyasını sil tam sürüm olucak

Aynen bende dun sonunda yukleyebildim ama tam surum olmadi nedense dediginiz gibi hersey cok guzelde o inis yapma olayi cok kotu olmus ya ucaklar helikopter gibi iniyor

Oyun bencede android için f18 carrier landing den sonra en iyi uçak simülasyonu grafikleri konsolları aratmıyor uçağı piste indirmekten falan bahsetmişin ben oyunu yükledim oyun bu arada full sürüm ilk görevi yaptım bazı arkadaşlar kontrollerin zorluğundan bahsetmiş bence kontrollerde bi sorun yoktu zaten ayarlardan kontrolü kendine rahat olanı seçiyosun ben oyunda o kadar vakit geçiremedim yani daha uçağı kaldırmıştım ama indirme kısmına gelmeden denemelik açıp kapattım oyunu ama oyun gerçekten oynanası bi oyun favorim oldu bence herkes denesin derimBu arada emeğine sağlık çok iyi paylaşım arkadaşım teşekkürler

brksnr

Üye
Yanlis anlasilma olmasin bende çok beğendim oynayış olsun grafikler olsun uçak modellemeleri olsun ama tek begenmedigim konu inis oldu
Saygilar.
oyunu yükle calıştır sonra cık oyundan games dosyasını sil tam sürüm olucak
Tamam sagolun