Joker
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim.Oyun çok deli gözüküyor hemen deniyicem teşekkürler paylasim için
Tam böyle bi oyun arıyodum yaaRica ederim.
google playden indirapk link ölmüş bilgine
sa güzel paylaşım oyunun full olması için sdcard içindeki games dosyasını silmek gerekiyor konuya eklersen yüklerken sıkıntı cekmesin kimse (=Linkler yenilendi
Rica ederim.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.sa güzel paylaşım oyunun fu ll olması için sdcard içindeki games dosyasını silmek gerekiyor konuya eklersen yüklerken sıkıntı cekmesin kimse (=
oyundan ne beklediğine baglı bence yüksek grafikli ve en iyi ucak oyunu android platformundaBen nexus 7 de denedim ama maalesef oyun durdu hatasi verip kapaniyor bugün tekrar deniyecegim umarim oluriyi oyunlar herkeseArkadaslar oyun sizce nasil baya guzel mi dersiniz yoksa normal mi ?
Aynen bende dun sonunda yukleyebildim ama tam surum olmadi nedenseoyundan ne beklediğine baglı bence yüksek grafikli ve en iyi ucak oyunu android platformunda
Aynen bende dun sonunda yukleyebildim ama tam surum olmadi nedensedediginiz gibi hersey cok guzelde o inis yapma olayi cok kotu olmus ya ucaklar helikopter gibi iniyor
Yanlis anlasilma olmasin bende çok beğendim oynayış olsun grafikler olsun uçak modellemeleri olsun ama tek begenmedigim konu inis olduOyun bencede android için f18 carrier landing den sonra en iyi uçak simülasyonu grafikleri konsolları aratmıyor uçağı piste indirmekten falan bahsetmişin ben oyunu yükledim oyun bu arada fu ll sürüm ilk görevi yaptım bazı arkadaşlar kontrollerin zorluğundan bahsetmiş bence kontrollerde bi sorun yoktu zaten ayarlardan kontrolü kendine rahat olanı seçiyosun ben oyunda o kadar vakit geçiremedim yani daha uçağı kaldırmıştım ama indirme kısmına gelmeden denemelik açıp kapattım oyunu ama oyun gerçekten oynanası bi oyun favorim oldu bence herkes denesin derimBu arada emeğine sağlık çok iyi paylaşım arkadaşım teşekkürler
Tamam sagolunoyunu yükle calıştır sonra cık oyundan games dosyasını sil tam sürüm olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?