Gönüldaş
Üye
Bu gibi öğretici anlatımlar bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmaktadır. Yardımlarınız için teşekkür etmek istedim.
Bu gibi öğretici anlatımlar bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmaktadır. Yardımlarınız için teşekkür etmek istedim.
bu tür şeyleri yapmak benim için çok eğlenceli, yardımcı olmayı severimBu gibi öğretici anlatımlar bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmaktadır. Yardımlarınız için teşekkür etmek istedim.

Evet işlev olarak tanımladığınız programları açabiliyor.Bu şekilde yapılan kutucukların bir işlevi varmı yoksa görünüş güzel olsun diyemi yapılıyor
bu tür şeyleri yapmak benim için çok eğlenceli, yardımcı olmayı severim![]()

evet, mobilde görünmüyor, 720p hd olduğundan sanırım. Beğenmenize sevindimTamam sorun yok, tarayıcıyı masaüstü sürüme getirdim. Linkten de baştaki 'm' harfini kaldırdım, bilgisayar sitesinde izledim videoyu. Tamamını olmasa da. Baya kullanışlı uygulamaymış sen de güzel hazırlamışsın eline koluna sağlık.
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

wifi,Bluetooth,mobil veri, uçak modu var mesajlar yok maalesefanlatım için teşekkürler. birşey sormak istiyorum sistem uygulamalarını kısayol olarak koyamıyor muyuz? örneğin mesajları
olsaydı satın almıştımwifi,Bluetooth,mobil veri, uçak modu var mesajlar yok maalesef
easy dialı kısayol olarak atadım fakat basınca geri atıyor açmıyor?olsaydı satın almıştım![]()
olsaydı satın almıştım
easy dialı kısayol olarak atadım fakat basınca geri atıyor açmıyor?
Yok canım neden yanlış anlayayımsorunlar hakkında bilgi verseydin iyi olurdueasy dial işimi görür diye satın aldım yanlış anlama seni suçlamadım
![]()
, bende bilmiyordum şimdi öğrendim
ben sorun derken mesela Facebook u atıyoruz bazen açmıyor tekrar atayınca açıyorduatadığımda geri tuşuna basıp tekrar programa gelme işlemi gerçekleşmiyor o neden acaba?Yok canım neden yanlış anlayayım, bende bilmiyordum şimdi öğrendim
ben sorun derken mesela Facebook u atıyoruz bazen açmıyor tekrar atayınca açıyordu
bende bir sorun yokatadığımda geri tuşuna basıp tekrar programa gelme işlemi gerçekleşmiyor o neden acaba?
peki diğer sorunu çözdüm mesela easy dialı kullanacaksanız onu telefona indirmeniz gerekecek sonra çalışıyor.. yapımcıya mail atıp sistemde yüklü olan uygulamaları ve sistem uygulamalarını ekleyebilmemize olanak sağlamalarını isteyebilir miyiz?bende bir sorun yok
olabilir, fakat 3-5 kişi olursa işe yaramazpeki diğer sorunu çözdüm mesela easy dialı kullanacaksanız onu telefona indirmeniz gerekecek sonra çalışıyor.. yapımcıya mail atıp sistemde yüklü olan uygulamaları ve sistem uygulamalarını ekleyebilmemize olanak sağlamalarını isteyebilir miyiz?