Püf Noktası Skinery Themes Programı Kullanımı (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Bu gibi öğretici anlatımlar bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmaktadır. Yardımlarınız için teşekkür etmek istedim.
bu tür şeyleri yapmak benim için çok eğlenceli, yardımcı olmayı severim :)

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bu şekilde yapılan kutucukların bir işlevi varmı yoksa görünüş güzel olsun diyemi yapılıyor

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

PureFood

PureFood

Üye
:(

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

PureFood

PureFood

Üye
Tamam sorun yok, tarayıcıyı masaüstü sürüme getirdim. Linkten de baştaki 'm' harfini kaldırdım, bilgisayar sitesinde izledim videoyu. Tamamını olmasa da. Baya kullanışlı uygulamaymış sen de güzel hazırlamışsın eline koluna sağlık.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sorun yok, tarayıcıyı masaüstü sürüme getirdim. Linkten de baştaki 'm' harfini kaldırdım, bilgisayar sitesinde izledim videoyu. Tamamını olmasa da. Baya kullanışlı uygulamaymış sen de güzel hazırlamışsın eline koluna sağlık.

evet, mobilde görünmüyor, 720p hd olduğundan sanırım. Beğenmenize sevindim:)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
anlatım için teşekkürler. birşey sormak istiyorum sistem uygulamalarını kısayol olarak koyamıyor muyuz? örneğin mesajları

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
anlatım için teşekkürler. birşey sormak istiyorum sistem uygulamalarını kısayol olarak koyamıyor muyuz? örneğin mesajları
wifi,Bluetooth,mobil veri, uçak modu var mesajlar yok maalesef

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
olsaydı satın almıştım :)
easy dialı kısayol olarak atadım fakat basınca geri atıyor açmıyor?

biraz sorunlu bazı şeyleri, tekrar ata bazen düzeliyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sorunlar hakkında bilgi verseydin iyi olurdu :) easy dial işimi görür diye satın aldım yanlış anlama seni suçlamadım :)

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
sorunlar hakkında bilgi verseydin iyi olurdu :) easy dial işimi görür diye satın aldım yanlış anlama seni suçlamadım :)
Yok canım neden yanlış anlayayım :) , bende bilmiyordum şimdi öğrendim:) ben sorun derken mesela Facebook u atıyoruz bazen açmıyor tekrar atayınca açıyordu

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Yok canım neden yanlış anlayayım :) , bende bilmiyordum şimdi öğrendim:) ben sorun derken mesela Facebook u atıyoruz bazen açmıyor tekrar atayınca açıyordu
atadığımda geri tuşuna basıp tekrar programa gelme işlemi gerçekleşmiyor o neden acaba?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende bir sorun yok
peki diğer sorunu çözdüm mesela easy dialı kullanacaksanız onu telefona indirmeniz gerekecek sonra çalışıyor.. yapımcıya mail atıp sistemde yüklü olan uygulamaları ve sistem uygulamalarını ekleyebilmemize olanak sağlamalarını isteyebilir miyiz?

sekajmer

sekajmer

Üye
    Konu Sahibi
peki diğer sorunu çözdüm mesela easy dialı kullanacaksanız onu telefona indirmeniz gerekecek sonra çalışıyor.. yapımcıya mail atıp sistemde yüklü olan uygulamaları ve sistem uygulamalarını ekleyebilmemize olanak sağlamalarını isteyebilir miyiz?
olabilir, fakat 3-5 kişi olursa işe yaramaz

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq