Bahadir_fb
Üye
Temanib icinde gorseller var sadece.komple kaldırcam yalnız![]()
Tumden nasil kaldiracaksin?
Temanib icinde gorseller var sadece.komple kaldırcam yalnız![]()
aman boşvr zaten şu an telim xperia ve htc gibi aman uğrşmaya değmediTemanib icinde gorseller var sadece.
Tumden nasil kaldiracaksin?
Joslogh mod varsa cihazinda resource/apps içine atacaksin konudada belirtilmiş zatenya açıyorum zipten ne yapacam. Bir nasıl yapılacağını detaylı anlat
Kendin yapacaksın modu yani cihazinda yokn8 varmı bilmiyorum. Apps osyasına attım. İki resm var. Diğer verdiğin andro menüyü indirdim ondada dosya yok sadce zip açılıyor![]()
önce bu temayı yüklearkadaş yapamadm gitti ya![]()
telefonunu hacklemen gerekirsağolasın kardeşim. Ama sertifika hatası veryr. Ama yinede sağol bn pes ettim![]()

sistem modlama bölümünde hack konuları mevcut sistemine uygun olan konuya gir ve yazılanları yappeki nasıl hacklayacaz. Birisi anlatmıştıda çok karışk. Hiç bişi anlamadm...

ya telide hacladım ama olmuyor. Adım adım hepsini yaptım ama tek andro menü uygulaması var girebileceğim. O satandardı seçeceğim bir uygulama yok. Bir anlatın yaya bir resmli anlatım yaparmısınız... Bn tlin bu görüntüsünü almayı çok istiyorum. Hiç bir uygulama olmuyor. ? Soru işareti var hep dosya türü desteklenmiyor diyorekran görüntüsü programı almak için mi hack yapmak istiyorsun ?eywallah kardeşimya telide hacladım ama olmuyor. Adım adım hepsini yaptım ama tek andro menü uygulaması var girebileceğim. O satandardı seçeceğim bir uygulama yok. Bir anlatın yaya bir resmli anlatım yaparmısınız... Bn tlin bu görüntüsünü almayı çok istiyorum. Hiç bir uygulama olmuyor. ? Soru işareti var hep dosya türü desteklenmiyor diyor
evet bn sırf bu uygulama için hackladim. O resmlerdeki gibi olacak diye tlefnm ama olmuyor işte
önce bu skinleri uygulaman için joshlog mod uygulaman gerekir gerisi kolaybunu demedim. Şu skin müzik diyor ya. Andro menü felan indiriyorsun onn için. Onu dedimde boş ver. Yardımın için sağolbnde bu uygulama var tli sallayınca çekiyor ekranı..