Skin Music Widget by SrX

Sponsorlu Bağlantılar

çobanyıldızı

Üye
ya açıyorum zipten ne yapacam. Bir nasıl yapılacağını detaylı anlat

çobanyıldızı

Üye
n8 varmı bilmiyorum. Apps osyasına attım. İki resm var. Diğer verdiğin andro menüyü indirdim ondada dosya yok sadce zip açılıyor :(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
n8 varmı bilmiyorum. Apps osyasına attım. İki resm var. Diğer verdiğin andro menüyü indirdim ondada dosya yok sadce zip açılıyor :(
Kendin yapacaksın modu yani cihazinda yok ;)

Andro menu icin mod gerekmez konudaki anlatımı takip etmen yeterli

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

çobanyıldızı

Üye
arkadaş yapamadm gitti ya :D

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş yapamadm gitti ya :D
önce bu temayı yükle

https://www.maxicep.com/forum/konu/...idget-transparent-edited-by-jham2005™.898203/

sonra andromenüyü yükle
SnakeSoft AndroMenu v6.03(0) S60v5 S^3 Anna Belle UnSigned Türkçe metyuu - MaxiCep

sonra alttaki dosyayı indir zipten çıkan klasörü uygulamayı yüklediğin hafızaya ana dizine at ve programdan standardı seç

https://www.maxicep.com/forum/attachments/nexus-andromenu-iconset-zip.184684/

extra buton programı kullanıyorsan da kapat

çobanyıldızı

Üye
sağolasın kardeşim. Ama sertifika hatası veryr. Ama yinede sağol bn pes ettim :)

Eduardo58

Eduardo58

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

çobanyıldızı

Üye
peki nasıl hacklayacaz. Birisi anlatmıştıda çok karışk. Hiç bişi anlamadm...

çobanyıldızı

Üye
eywallah kardeşim :)ya telide hacladım ama olmuyor. Adım adım hepsini yaptım ama tek andro menü uygulaması var girebileceğim. O satandardı seçeceğim bir uygulama yok. Bir anlatın yaya bir resmli anlatım yaparmısınız... Bn tlin bu görüntüsünü almayı çok istiyorum. Hiç bir uygulama olmuyor. ? Soru işareti var hep dosya türü desteklenmiyor diyor

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim :)ya telide hacladım ama olmuyor. Adım adım hepsini yaptım ama tek andro menü uygulaması var girebileceğim. O satandardı seçeceğim bir uygulama yok. Bir anlatın yaya bir resmli anlatım yaparmısınız... Bn tlin bu görüntüsünü almayı çok istiyorum. Hiç bir uygulama olmuyor. ? Soru işareti var hep dosya türü desteklenmiyor diyor
ekran görüntüsü programı almak için mi hack yapmak istiyorsun ?
Programın imzalı olanı da var

çobanyıldızı

Üye
evet bn sırf bu uygulama için hackladim. O resmlerdeki gibi olacak diye tlefnm ama olmuyor işte

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
yapamadığın kısım ok işareti ile gösterdiğim kısım diye tahmin ediyorum
shortcut yerine tıkla kamera tuşuna bir kez bas. Camera yazarsa tamamdır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hide yazan kısma tıkla uygulamayı gizle kullanıma hazır Ekranın veya menünün istediğin yerini çekersin kamera tuşuna hafiften bas tamamdır.

Ekli dosyalar

çobanyıldızı

Üye
bunu demedim. Şu skin müzik diyor ya. Andro menü felan indiriyorsun onn için. Onu dedimde boş ver. Yardımın için sağol :) bnde bu uygulama var tli sallayınca çekiyor ekranı..

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bunu demedim. Şu skin müzik diyor ya. Andro menü felan indiriyorsun onn için. Onu dedimde boş ver. Yardımın için sağol :) bnde bu uygulama var tli sallayınca çekiyor ekranı..
önce bu skinleri uygulaman için joshlog mod uygulaman gerekir gerisi kolay :)

Üst Alt