Avea Kullanmış,Vodafona geçmiş,,daha sonra turkcell de takılmış,En sonunda tekrar Aveaya geçmiş biri olarak söylüyorum...Şuan avea ve vodafone hattımı kullanıyorum
En problemsiz vodafone,ama böle diğer operatörlerde arkadaşlarınız çok varsa pek bi işinize yaramaz,kampanyalar cazip değil,müşteri hizmetleri iyi..
Turkcelll Rezalet diyebilirim...hiç bir şey yapmadığım halde her gün hattımdan 4 kontör düştüğünü farkettim..Messenger ı çok kazık aylık 60 kontör ve İletileriniz gitmiyor...Müşteri hizmetleri rezalet..Turkcell ekstra desen bir işi 1 haftada yapamadı,bende hattı attım
Şuan aveaya geçtim,5000 mesajımıda aldım..iletilme sorunu yaşamadım şuana kadar..Ama eskiden şebeke daha iyi çekiyordu aradan geçen 2 senede baya bi zayıflamış...Benim manitada avea olduğu içinde çok işime yarıyor..Müşteri hizmetlerindede herhangi bi sorun yaşamadım şu ana kadar..Hattı alalı 1 ay oldu
...Yalnız ilk aldığım aveayı (aria zamanında almıştım) 4-5 sene kullandım...
Nyse ben size bilgileri verdim,,,tavsiyem ne olursa olsun avea
..Amann turkcelle yaklaşmayın diyorum..3 ay zor dayandım..Vodafone alırsanız sorun yaşamazsınız ama dediğim gibi,pek bi kampanya yok,gençliğin işine yarayacak gibi değil
)