Skandal Ve Sonucu:Elveda AveA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Skandal Ve Sonucu:Elveda AveA
Hattımda 300 kontor vardı (150 hediye)
Sabah mesaj çektim iletilmedi birde baktım dedim kaç kontor var.
Hattınızda kontor bitmek üzere 1 hediye kontor dahil 3 kontorunuz var
aveayı aradım 11.kasım.08 den 05.01.09 a kadar haftalık üyeliğiniz görünüyor ve hattınızdan toplu kontor çekimi yapıldı hemen üyelik yapılan servisi aradım böyle bir abonelik yok operatörle görüşün dedi
neyse aveayı aradım sistemde üyeliğiniz var düşüşte hata yok dedi
Şartellerim attı dahil olarak kadına bağırdım
her ay kontorunu yukleyen kampanyadan yararlanan ve etrafına tavsiye eden birini kaybettiniz dedim
Hattımı kapatıyorum dedim

100 kontor
sms ve gprs paketi
MMS paketi
SInırsız konuşma (55 kontor)

hediye edelim dediler oysa hepsi benim hattımda mevcuttu
YANAN 300 KONTOR zehir zıkkım olsun
Elveda AVEA.HATTIMI KAPATTIRDIM

hakan058

hakan058

Üye
valla iyi yapmışsın kardeş. hemen doğru bi türkcell extraya git :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayırlısı olsun paradox. Olaya bakılırsa haklısın ama bence sadece bir hat kapatmayla bırakma bu olayın peşinden git derim. :oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
@paradox1026 senin Avea'yı kötülediğini görmek ne üzücü bir şey :( Avea aşığı bir kişiye bu yapılır mı :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İlginç :allalla:

piri.reis

piri.reis

Üye
geçmiş olsun paradox

hakkını ara diyeceğim ama daha 1-2 ay öncesine kadar müşteri hizmetleriyle neredeyse mahkemelik oluyordum. 6 tane avea hattım var. sizi mahkemeye vereceğim diyinceye kadar beni tınlamadılar bile.
sorunumu çözmezseniz sizi mahkemeye vereceğim dedim ve hakkım olan 300 kontörü iade ettiler. fazladan 180 dakika daha gönderdiler. ondan sonra avea hattımı fazla kullanmamaya başladım.
aveanın şu anda müşteri hizmetleri ve sistemleri çok kötü durumda

papi40

papi40

Üye
mesajım neden silindi:nono:

kanaryam_ab

Üye
Türkiye' nin en iyi müşteri hizmetleri Avea'da dadır. Emin olun böyle ...

papi40

papi40

Üye
avea siteden gönderilen maillere dönüş yapmıyor:nono:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Aynı sorunu bende turkcellde yaşadım bana kontör verelim bile demediler bence avea da kal

ea1903ea

Üye
Avea Kullanmış,Vodafona geçmiş,,daha sonra turkcell de takılmış,En sonunda tekrar Aveaya geçmiş biri olarak söylüyorum...Şuan avea ve vodafone hattımı kullanıyorum

En problemsiz vodafone,ama böle diğer operatörlerde arkadaşlarınız çok varsa pek bi işinize yaramaz,kampanyalar cazip değil,müşteri hizmetleri iyi..

Turkcelll Rezalet diyebilirim...hiç bir şey yapmadığım halde her gün hattımdan 4 kontör düştüğünü farkettim..Messenger ı çok kazık aylık 60 kontör ve İletileriniz gitmiyor...Müşteri hizmetleri rezalet..Turkcell ekstra desen bir işi 1 haftada yapamadı,bende hattı attım

Şuan aveaya geçtim,5000 mesajımıda aldım..iletilme sorunu yaşamadım şuana kadar..Ama eskiden şebeke daha iyi çekiyordu aradan geçen 2 senede baya bi zayıflamış...Benim manitada avea olduğu içinde çok işime yarıyor..Müşteri hizmetlerindede herhangi bi sorun yaşamadım şu ana kadar..Hattı alalı 1 ay oldu :)...Yalnız ilk aldığım aveayı (aria zamanında almıştım) 4-5 sene kullandım...

Nyse ben size bilgileri verdim,,,tavsiyem ne olursa olsun avea :)..Amann turkcelle yaklaşmayın diyorum..3 ay zor dayandım..Vodafone alırsanız sorun yaşamazsınız ama dediğim gibi,pek bi kampanya yok,gençliğin işine yarayacak gibi değil :))

hamdi38

hamdi38

Üye
en iyisini yapmışsın

xxman_058

xxman_058

Üye
ben kontör montör uğraşmıyorum aveadan heryöne 150 paketini aldım 15 tlye birde 100 MB internet aldım 8 tlye ayda 23 tl veriyorum kafamda rahat zaten 100 kntr tek başına 20 tl 100 kntr ile bu dediğimi yapamassınız bile en iyisi avea faturalı hat

Sehzade

Üye
Hattımda 300 kontor vardı (150 hediye)
Sabah mesaj çektim iletilmedi birde baktım dedim kaç kontor var.
Hattınızda kontor bitmek üzere 1 hediye kontor dahil 3 kontorunuz var
aveayı aradım 11.kasım.08 den 05.01.09 a kadar haftalık üyeliğiniz görünüyor ve hattınızdan toplu kontor çekimi yapıldı hemen üyelik yapılan servisi aradım böyle bir abonelik yok operatörle görüşün dedi
neyse aveayı aradım sistemde üyeliğiniz var düşüşte hata yok dedi
Şartellerim attı dahil olarak kadına bağırdım
her ay kontorunu yukleyen kampanyadan yararlanan ve etrafına tavsiye eden birini kaybettiniz dedim
Hattımı kapatıyorum dedim

100 kontor
sms ve gprs paketi
MMS paketi
SInırsız konuşma (55 kontor)

hediye edelim dediler oysa hepsi benim hattımda mevcuttu
YANAN 300 KONTOR zehir zıkkım olsun
Elveda AVEA.HATTIMI KAPATTIRDIM
bunu musteri hizmetlerine bildirip konturunu alabilirsin bnmde basıma geldi 50 gitti cok ustlerine gittim 100 aldım :D

VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
emin olun hepsi aynı...

CharismAeRoL

Üye
paradox arkadaşım sürekli avea yı karalama yönünde ilerliyor gördüğüm kadarı ile. Yada yaptığı üyeliklerin kullandığı tarifelerin genel şartlarından habersiz. Takip ettiği kampanyaları sadece yüzeysel olarak takip ediyor. Her yöne özgürlük tarifesi çıktığı günden beri kullanıyorum. Birçok şikayet edenin aksine tarifemden memnunum. Çünkü içeriğini biliyorum hemde çok iyi. Hatta avea bazı müşterilerine yaptığı extra kampanyayı banada yapmış durumda ben 77 lira değil her yöne özgürlük tarifesine sadece 52 lira ödemekteyim. Tek şart 1 yıl boyunca bu tarifeyi kullanmam. Eee zaten memnunum tarifemden neden vazgeçeyim. Hem her yöne özgürüm hem daha az ödüyorum. Bence bir tarife yada kampanyaya üye olmadan önce genel şartları iyi okuyunuz. Yoksa başınız çok ağrır. Karşındaki insanı yargılamak, sorgulamak, suçlamak kolaydır. Kolay olanı herkes başarır. Önemli olan zoru başarmak, zor olan ise insanın kendini yargılayıp sorgulamasıdır.

mc_laren983

mc_laren983

Üye
Enterasan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt