Sizler İçin Seçtiğim En Çok Oynanılan HD Oyunlar Tam 15 adet (Resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

*PoweR+

*PoweR+

Üye
arkadaşlar kendi siteniz varsa oraya yüklermisiniz upload sitesi kesinlikle olmasın meb in netten giriyorum nöbetçiym :hehe:

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
*PoweR+

*PoweR+

Üye
4 e kadar imkansızmı ? Çok acil sıkıntıdan patlıyorum

jeton_arda

Üye
arkadaşım 50 küsür mb lik oyun dosyasını indirdim ama oyunların yarısı kurulum hatası verdi kurulanlarda açmıyor bile yani SAKIN İNDİRMEYİN BOŞA...

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 50 küsür mb lik oyun dosyasını indirdim ama oyunların yarısı kurulum hatası verdi kurulanlarda açmıyor bile yani SAKIN İNDİRMEYİN BOŞA...
Bu oyunları indirip oynayanlarda vardır! Ya kurmayı beceremiyorsunuz yada cihazınıza uymuyor.

jeton_arda

Üye

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

kaplonbaa

Üye
Bu ne ya.Turbo dan bir türlü inmiyor.Daha önce indirme yapmadığım halde IP range nizin limiti doldu bekle yazıyor.Başka bir yere upload etmen mümkün mü?

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne ya.Turbo dan bir türlü inmiyor.Daha önce indirme yapmadığım halde IP range nizin limiti doldu bekle yazıyor.Başka bir yere upload etmen mümkün mü?

Dns ayarlarını değiştirmeyi deneyin lütfen.

kaplonbaa

Üye
Zaten var dns ayarı.Open dns kullanıyorum.Bi tek burayı açamıyor.4shared vb.de sorun yok.

gold_star

Üye
Teşekkürler.

berkeren23

Üye
kardeşim öncelikle teşekkürler ama yüklemeye çalışıyorum hemen hemen hepsi açılmıyor dosya türü desteklenmiyor diyor.s tel 5800

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle teşekkürler ama yüklemeye çalışıyorum hemen hemen hepsi açılmıyor dosya türü desteklenmiyor diyor.s tel 5800

Konuda belirtdiğim gibi "Oyunlar denenmemiştir" Maalisef bir şey diyemeyeceğim üzgünüm.

berkeren23

Üye
aynen bende aldım o hatayı hemen hemen hepsinde

Üst Alt