Sızıntı belleden orjinaline nasıl döneceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iatis

iatis

Üye
    Konu Sahibi
Sızıntı belleden orjinaline nasıl döneceğiz.
Arkadaşlar,orjinal belle dosyalarını (N8) naviden indirdim.Toplam (8) dosya var.(işaretli olanlar). Şimdi sızıntıdan orjinale geçmek için flsh nasıl atacağız? Refurbş mi yoksa abteh mi işaretleyeceğiz?Bu konularla ilgili görüşlerinizi almak istiyorm. OLEYYYYY... Arkadaşlar, N8'imi başarıyla flashladım.Öncelikle naviden işaretli (8) adet dosya ile (1)adet aynı yerdeki RM-596_M032.50emmc.fpsx isimli dosyayı da işaretleyerek,toplam (9) adet dosyayı,RM-596 klsörüne kopyaladım.(Bu klasörde daha önce yer alan bütün dosyaları önceden sildim.) Daha sonra.hafıza kartını ve E'yi biçimlendirdim.Sonrada *kare 7370 kare yaptım ve son olarak da tele tuşları kullanarak Hard format attım.Daha sonra teli açıp suite bağladım ve The Orçun 'un üst sabit bölümde anlattığı gibi flash attım.refubişe bastıktan sonra biraz uzun süre bekliyorsunuz.Önce % 100 e kadar sayıyo ve sonra da 25 ten geriye sayıyor .Bu esnada hiçbir uyarı çıkmıyor ve herhangi bir tuşa basmıyorsunuz.En son başarılı olduğuna dair pencere açılıyor ve siz tamam deyip çıkıyorsunuz. Menüde ekstradan 3 tane de oyun geliyor. Beyler ,belle gerçekten SÜPERRRRRRR.

mutlu8890

Üye
evet benim c7 de de sızıntı belle var bende bi cevap bekliyorum

metyuu

metyuu

Üye
bendede nokia C7 sızıntı belle var nokia suitten başlattım güncellemeyi bakalım olacakmı sorunsuz

mutlu8890

Üye
metyuu son durum ne?

metyuu

metyuu

Üye
ala indiriyor 250 mb oldu 8 dakika sonra başlayacak 332 mb gördü belleyi

catdog136

catdog136

Üye
Günceller sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar ovi suit acin guncelleme kisminda surumle ilgili sorununuz varsa tekrar yukleyin uyarisini alirsiniz.

mutlu8890

Üye
bende nokia suite hala görmedi navi den indirdim. dead flash olarak mı yoksa normal olarak mı flashlayın. (Şu an sızıntı Belle kurulu)

iatis

iatis

Üye
    Konu Sahibi
Üstadım,ben naviden şimdi (9 ) adet dosya indirdim.( emmc.dosyasını da ekledim.)Şimdi,RM-596 klasörünü temizleyip bu (9) dosyayı kopyalayıp flsh attığımızda; refubsh'e mi basacağım?
Arkadaslar ovi suit acin guncelleme kisminda surumle ilgili sorununuz varsa tekrar yukleyin uyarisini alirsiniz.

metyuu

metyuu

Üye
evet sorunsuz yükledi telefon açıldı şimdi yedekleri yüklüyor. sızma bellede bir sorun çıkmadı

iatis

iatis

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,orjinal belle dosyalarını (N8) naviden indirdim.Toplam (8) dosya var.(işaretli olanlar). Şimdi sızıntıdan orjinale geçmek için flsh nasıl atacağız? Refurbş mi yoksa abteh mi işaretleyeceğiz?Bu konularla ilgili görüşlerinizi almak istiyorm. OLEYYYYY... Arkadaşlar, N8'imi başarıyla flashladım.Öncelikle naviden işaretli (8) adet dosya ile (1)adet aynı yerdeki RM-596_M032.50emmc.fpsx isimli dosyayı da işaretleyerek,toplam (9) adet dosyayı,RM-596 klsörüne kopyaladım.(Bu klasörde daha önce yer alan bütün dosyaları önceden sildim.) Daha sonra.hafıza kartını ve E'yi biçimlendirdim.Sonrada *kare 7370 kare yaptım ve son olarak da tele tuşları kullanarak Hard format attım.Daha sonra teli açıp suite bağladım ve The Orçun 'un üst sabit bölümde anlattığı gibi flash attım.refubişe bastıktan sonra biraz uzun süre bekliyorsunuz.Önce % 100 e kadar sayıyo ve sonra da 25 ten geriye sayıyor .Bu esnada hiçbir uyarı çıkmıyor ve herhangi bir tuşa basmıyorsunuz.En son başarılı olduğuna dair pencere açılıyor ve siz tamam deyip çıkıyorsunuz. Menüde ekstradan 3 tane de oyun geliyor. Beyler ,belle gerçekten SÜPERRRRRRR.
Arkadaşlar,orjinal bellede müzik kütüphanesinde annadaki gibi oyun sesleri sorunu var.Galiba yeni bir ek güncelleme çok yakında.Birde mağazadan indirdiğim kanal D,CNN Türk gibi proların canlı yayın görüntüleri çıkmıyor(.TRT ve SPB TV normal çalışıyor.) Sizlerde de mi böyle sorunlar var?:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...