iatis
Üye
Sızıntı belleden orjinaline nasıl döneceğiz.
Arkadaşlar,orjinal belle dosyalarını (N8) naviden indirdim.Toplam (8) dosya var.(işaretli olanlar). Şimdi sızıntıdan orjinale geçmek için flsh nasıl atacağız? Refurbş mi yoksa abteh mi işaretleyeceğiz?Bu konularla ilgili görüşlerinizi almak istiyorm. OLEYYYYY... Arkadaşlar, N8'imi başarıyla flashladım.Öncelikle naviden işaretli (8) adet dosya ile (1)adet aynı yerdeki RM-596_M032.50emmc.fpsx isimli dosyayı da işaretleyerek,toplam (9) adet dosyayı,RM-596 klsörüne kopyaladım.(Bu klasörde daha önce yer alan bütün dosyaları önceden sildim.) Daha sonra.hafıza kartını ve E'yi biçimlendirdim.Sonrada *kare 7370 kare yaptım ve son olarak da tele tuşları kullanarak Hard format attım.Daha sonra teli açıp suite bağladım ve The Orçun 'un üst sabit bölümde anlattığı gibi flash attım.refubişe bastıktan sonra biraz uzun süre bekliyorsunuz.Önce % 100 e kadar sayıyo ve sonra da 25 ten geriye sayıyor .Bu esnada hiçbir uyarı çıkmıyor ve herhangi bir tuşa basmıyorsunuz.En son başarılı olduğuna dair pencere açılıyor ve siz tamam deyip çıkıyorsunuz. Menüde ekstradan 3 tane de oyun geliyor. Beyler ,belle gerçekten SÜPERRRRRRR.