Sizin yardımınızla telefon alacagım ! ACİL !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leoncihan

leoncihan

Üye
    Konu Sahibi
Sizin yardımınızla telefon alacagım ! ACİL !!
htc desire z , lg optimus black , sony ericson xperia neo => bu 3 ünden birini alacagım . fiyatı onemli değil cok . yazılımı, donanımı , şarjı ve yeni gelecek güncellemeleri ile hagisi daha iyi ? sizin bilgilerinizde yeni telefonumu alacagım .

buket2

buket2

Üye
htc desire ve optimus black arasında seçim yap, sony ericsson'a hiç bakma derim. ben optimus black kullanıyorum ve çok memnunum... şarjı gayet iyi gidiyor, hız konusunda takıldığım bir nokta olmadı bugüne kadar... 4'' 700nit ips lcd nova ekrana sahip... fiyatıda 850-900 civarında

• Beğen
Tepkiler: leoncihan
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
htc desire z.

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
Htc ıcın şarj konusunda zayıf oldugunu cok fazla duydum dıyebılırım hocam.. Optimus black ılk cıktıgında aldım cok memnunum telefonda tasarım ekran kalıtesı ve parlaklıgı cok ıyı.. fıyatına gore pıyasadakı en ıyı smartphone'lardan bırı bence Şarjı dordugumda 2.gunun aksamı tekrar şarja takıyorum bana gore yeterlı bı sure bu senın ıcın oylemı bılmıyorum ama 4 inç ekranlı ve o parlaklıga sahıp bı telefon ıcın bence gayettt ıyı... kesınlıkle tavsıye ederım daha bı sorunu ıle karsılasmadım.

• Beğen
leoncihan

leoncihan

Üye
    Konu Sahibi
optimus blake benimde hosuma giden bi telefon . peki madem sende var navigasyonu , dısarı sesi ve kulaklık sesi , nasıl ? bide türkcell menülerini kaldırabiliyomuyuz .

----------Eklendi @ 17:26:20 ---------- Yazıldı @ 17:25:33 ----------

neden htc anlatırmısın biraz dostum

y n s c n

y n s c n

Üye
Senin isteklerine göre değişir bu durum şöyleki ; Desire Z qwerty olan bi telefondur yani klavyeli telefon kullanmak istiyorsan kesinlikle desire Z tavsiye ederim.
Eğer büyük ekranlı olmasını istiyorsan neo'daki ekran kücüktür onu eleyebilirsin, 3.7inç sadece ve kamera çekimleri beğenilmiyor.. Ayrıca ekranın alt kısmından ışık sızması dediğimiz olay olmakta..
Son olarak kullandığım telefon yani optimus black'e gelicek olursak ekranı 4inç nova display olayı var ekran parlaklığıyla ilgili bu seni cezbedermi bilemiyorum ama beni etmişti :)
Sonuc olarak bu 3 telefonda oldukça kaliteli cihazlar tercih senin :oke:

Masha

Masha

Üye
Aralarında fiyat konusunda pek bir fark yok. HTC Desire Z klavyeli olduğu için diğer smartphone'lardan biraz farklı bir kullanışa sahip. Msj bölümünü çok kullanıyorsan Desire Z derim şunu da gözünden kaçırma HTC şarj konusunda sıkıntılı biraz. Neo ise kalitesi ve tasarımıyla ön planda 8 MP kamerası ve HDMI çıkışı diğerlerinden ayıran özellik eksi yönleri ise hafıza kartı pil kapağının altında ve düşük ses kalitesi. Optimus Black'te kendi kullandığım bir telefon. Şu anlık Android 2.2 Froyo işletim sistemiyle piyasa da Aralık ayının ortalarında Türkiye de 2.3 güncelleme ile gelecek ki Avrupa'da çıktı diye biliyorum. Diğerlerinden ayıran özellikleri 700 NİT parlaklık ve Nova Display ekran kullanması. Ayrıca Uzaktan yardım uygulaması, 2 MP ön kameraya sahip. Şarjı ise 2 Gün rahat kullanıyorum. Tek eksiği güncellemenin hala Türkiye'ye gelmemesi.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tasarımı için xperia neo alınır bence

leoncihan

leoncihan

Üye
    Konu Sahibi
android in gücellemeleri her telefon icin ayrı ayrı mı oluyor ?

leoncihan

leoncihan

Üye
    Konu Sahibi
optimus blake aldım arkadaslar 860 tl ye . tesekkürler yorumlarınız icin

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
lg optimus black yada
sony ericson xperia neo

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus blake aldım arkadaslar 860 tl ye . tesekkürler yorumlarınız icin

Gule gule kullan kardes.. şarj süresi,wifi hızı,ekran kalite ve parlaklıgı gıbı konularda sıkıntın olmaz telefondan emın ol ;) fiyat/performans acısından en ıyı smartphonelardan bıtanesını aldn bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt