sizin tercihiniz lumia 920 mi 820 mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokia ya mail atsam özel olarak 820 görünümünde 920 donanımında telefon yaparlarmı acaba 1 tanecik

Nokia neden cihaza orijinal kılıflar yapmıyor anlamış değlim.. En azından bir silikon kılıf yapabilir.. Şu an ebay e bakıyorum doğru düzgün bir şey yok..

- - - Eklendi - - -

Bu arada ereyon çok yakında yazmış..

920 ama doğrusu aralarında ki fark nedir onu dahi bilmiyorum ben 920 820 den daha üstün diye onu düşündüm ama teknik özlliklerini hiç karşılaştırmadım ama karşılaştırım ne fark var tam olarak bakıcam

papakudioflu

Emekli Yönetici

Cpu,gpu,ram ayni. Farklari ekran,kamera ve dahili hafiza boyutu. Lumia820'de degistirilebilir wireless sarjli arka kapak ve degistirilebilir batarya var. Ayrica sd kart destegi de mevcut.

Cpu,gpu,ram ayni. Farklari ekran,kamera ve dahili hafiza boyutu. Lumia820'de degistirilebilir wireless sarjli arka kapak ve degistirilebilir batarya var. Ayrica sd kart destegi de mevcut.

+ Lumia 920'nin bataryası biraz daha yüksekti yanılmıyorsam.

Güzel haberler geliyor yakında çıkar

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tanıtım ve inceleme videolarında benim gözüme bir 2ev ekranı2 çarpmadı. bu telefonun ev ekranı yok mu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar tanıtım ve inceleme videolarında benim gözüme bir 2ev ekranı2 çarpmadı. bu telefonun ev ekranı yok mu

Yok. Canli karolarin oldugu ekran baslat ekrani. Baslat ekranindan sola swipe yapilinca uygulamalar menusu geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...