Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Konu Sahibi
Sizin Şarjınız Ne Kadar Dayanıyor? (ScreenShot)

Evet arkadaşlar benim şu an yaptığım rekordur ve stamina modunda sabaha kadar etmeyecem. Sabah birtane daha bırakırım. Sizinkileri alayım

Tepkiler: Anil-D ve Bahadir_fb
Ben günde 2-3 kere şarj ediyorum koymasamda olur

Konu Sahibi

Bu da Bu sabahki şarj durumu kapanmadan şarj aletine yetiştim

bende koyiyem dedim ama rezalet bir şarj tutarlılığı var.
100-80 arası .gibi iyiyor mesala minecraft 10 dk çalışıyorsa
20-0 arası minecraft 25-30 dk dayanıyor nedir bu pil nedeni?
mesala 100 ken bırakıyorum 1saat sonra 83 olmuş.

SHS

Üye
Bende gün içi bir kere şarj ediyorum ve yatarkende şarja takıyorum

Ben resim atamıyorum ama 2 günü geçtiğini gördüm. Daha da beklerdi. Z2'nin şarjı baya iyi gidiyor. Özellikle iPhone 5S ile kıyasladığımda çok iyi. Babam İPhone 5S ile 6 gün şarj süresi almış. Daha %40 şarjı vardı. Bende 5 saat anca gidiyordu.

Konu Sahibi

Kardeşim muhtemelen şarjını tam doldurmamışsındır ve batarya hücrelerinde sıkıntı olmuş olabilir tahminime göre bataryanan en az 7-8 aylık olmalı. Bataryanı kalibre etmeyi deneyebilirsin.

Bende gün içi bir kere şarj ediyorum ve yatarkende şarja takıyorum
Xperia Z serisini öneririm kardeşim
Normal kullanımda ben de 3-4 göreceğime inanıyorum ama üniversite hayatı işte. Okulda sürekli internete girmek zorundayım derslere yardım için bir de sıkılınca derste açıp oyun oynarım yani yaklaşık 1 saat oyun ve 5-6 saat internet kullanımı ile bu halde. Zaten grafikteki dalgalanma da bunu net şekilde gösteriyor. Babaların telefon kullanışına laf yok Bende 1 gün dayanmayan 701 bataryasının babamda bir hafta gittiğini gördüm.

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
Bende atayim bir saniye

Anil-D

Üye

Tepkiler: MaxipmaN

SHS

Üye

İlerde inşallah Z4 yada artık ne yaparlarsa alırız

Anil-D

Üye
Banami diyon yok la cihaz note 3

Haci sen naptin ya [emoji1] 3310 gibi kullanmisin telefonu

Tepkiler: Anil-D ve @@DiAbLo@@

Anil-D

Üye
Telefonda ne root nede rom var telefonla pek ugrasamadim okul dolayisiyla ondan öyle 4 saat ekran görüntüsü var

Anil-D

Üye
Sende ogrenci adammisssin bu arada beni küçük gormustun d