tabikide siyah :D
Quaresma53 Üye Konu Sahibi curse.' Alıntı: Arkadaş sana cevap vermemiş fakat sende yaşına en uygun cevabı vermişsin. Genişletmek için tıkla ... anlamadim o ne demek ?
curse.' Alıntı: Arkadaş sana cevap vermemiş fakat sende yaşına en uygun cevabı vermişsin. Genişletmek için tıkla ... anlamadim o ne demek ?
Quaresma53 Üye Konu Sahibi Emre-07' Alıntı: Saol arkadaşım siyah aldım çok şık bi telefon Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan =) en güzelini yaptın =)
Emre-07' Alıntı: Saol arkadaşım siyah aldım çok şık bi telefon Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan =) en güzelini yaptın =)
S.E.C.R.E.T Üye Ancak Navide MemCardContent yok RM-675 için C6-01 de vardı yükleyince orjinal duvar kağıtları gelmişti bunda nası halledicez usta ?
Ancak Navide MemCardContent yok RM-675 için C6-01 de vardı yükleyince orjinal duvar kağıtları gelmişti bunda nası halledicez usta ?
Quaresma53 Üye Konu Sahibi Emre-07' Alıntı: Ancak Navide MemCardContent yok RM-675 için C6-01 de vardı yükleyince orjinal duvar kağıtları gelmişti bunda nası halledicez usta ? Genişletmek için tıkla ... navi olayindan pek anlamiyorum ben dostum valla hep nokia suiteden guncelledigim icin ihtiyacim olmuyo malesef yardim edemiycem o konuda ----------Eklendi @ 20:27:13 ---------- Yazıldı @ 20:23:03 ---------- AhvaLparanormâL' Alıntı: Kömür Siyahı . Genişletmek için tıkla ... eyvallah
Emre-07' Alıntı: Ancak Navide MemCardContent yok RM-675 için C6-01 de vardı yükleyince orjinal duvar kağıtları gelmişti bunda nası halledicez usta ? Genişletmek için tıkla ... navi olayindan pek anlamiyorum ben dostum valla hep nokia suiteden guncelledigim icin ihtiyacim olmuyo malesef yardim edemiycem o konuda ----------Eklendi @ 20:27:13 ---------- Yazıldı @ 20:23:03 ---------- AhvaLparanormâL' Alıntı: Kömür Siyahı . Genişletmek için tıkla ... eyvallah
S.E.C.R.E.T Üye önemli değil usta bi tema yükledim gayet şık oldu şarj ikonları s60 olsa bile gayet güzel bide cfw çakıcam jerkez inkini dahada güzel olucak
önemli değil usta bi tema yükledim gayet şık oldu şarj ikonları s60 olsa bile gayet güzel bide cfw çakıcam jerkez inkini dahada güzel olucak
Quaresma53 Üye Konu Sahibi Emre-07' Alıntı: önemli değil usta bi tema yükledim gayet şık oldu şarj ikonları s60 olsa bile gayet güzel bide cfw çakıcam jerkez inkini dahada güzel olucak Genişletmek için tıkla ... belleyle inanilmaz asil oluyo valla biran once ciksada kursam diye sabirsizlanyrum
Emre-07' Alıntı: önemli değil usta bi tema yükledim gayet şık oldu şarj ikonları s60 olsa bile gayet güzel bide cfw çakıcam jerkez inkini dahada güzel olucak Genişletmek için tıkla ... belleyle inanilmaz asil oluyo valla biran once ciksada kursam diye sabirsizlanyrum
Quaresma53 Üye Konu Sahibi Emre-07' Alıntı: 18 inde gelicek zaten stres yapmaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... nasıl bu kadar eminsin dostum resmi açıklama yoktu bildiğim kadarıyla
Emre-07' Alıntı: 18 inde gelicek zaten stres yapmaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... nasıl bu kadar eminsin dostum resmi açıklama yoktu bildiğim kadarıyla
S.E.C.R.E.T Üye N8 belleli halinde *#0000# yapıyordu adam guncelleme tarihi 18.10.11 yazıyodu 1 ay ekle 18 kasım
Quaresma53 Üye Konu Sahibi anlamadım pek bişey ama dediğin gibi olsun inşallah süper olur yeterki çıksın yaw =) resmen başka telefon kullanıyosun
anlamadım pek bişey ama dediğin gibi olsun inşallah süper olur yeterki çıksın yaw =) resmen başka telefon kullanıyosun