şimdiye kadar yüklediğiniz toplam uygulama sayısı 100 etmez mi ?toplasan 100 etmez heralde![]()
şimdiye kadar yükleyip kaldırtıklarım 600 civarı ama şu an yüklü olanlar 100 etmez
şimdiye kadar yüklediğiniz toplam uygulama sayısı 100 etmez mi ?
yani sadece şu an yüklü olanlar değil

şimdiye kadar yükleyip kaldırdıklarınızı sormuştum ben zaten fotoğrafa dikkat edersenizşimdiye kadar yükleyip kaldırtıklarım 600 civarı ama şu an yüklü olanlar 100 etmez![]()
şimdiye kadar yükleyip kaldırtıklarım 600 civarı ama şu an yüklü olanlar 100 etmez![]()

Rakamlara bak şaka gibi 20 den fazla ne yüklenebilir ? daha fazlası çöplüğü döndürür telefonu .. Yinede reklamın iyisi kötüsü olmaz wp de uygulama yok diyenler utansın : )
1,5 senede emin ol yükleniyor. Bende inanamadım 498 olduğunda benimkinin.Rakamlara bak şaka gibi 20 den fazla ne yüklenebilir ? daha fazlası çöplüğü döndürür telefonu .. Yinede reklamın iyisi kötüsü olmaz wp de uygulama yok diyenler utansın : )

Rakamlara bak şaka gibi 20 den fazla ne yüklenebilir ? daha fazlası çöplüğü döndürür telefonu .. Yinede reklamın iyisi kötüsü olmaz wp de uygulama yok diyenler utansın : )