Size ölümcül bir sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Size ölümcül bir sorum var
Arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum internetten bir iphone aldım kutusunda 3g s 3.1.3 yukluydu ben bunu itunese bağladım yanlışlıkla 4.0.2 yaptım oda sorun değil jailbreak sız cihaz imei sorguladım imei sorguda şu çıkıyor
IMEI : 01215600.........
Durumu : IMEI numarası kayıtlıKaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEIÜretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPhone 3G S (A1303)
yane orjinal cihaz ama sorun cihaz çalıntıymış bunu ondan alışveriş yapan başka arkadaşlar siteye yazı yazmış ben bu telefona şimdi hat taksam yakalanırmıyım fake imei de olmuyor bunlara şimdilik. Biri yol göstersin nolur çalıntı ihbar yapılsaydı kayıtlı görünrmüydü 2 ay oldu kullanamıyorum korkudan ipod görevi görüyor cihaz :( cevap lütfen

Lacrymosa

Üye
Ne çalıntısı kardeşim. :D Orjinal telefon almışsın kutulu ürün. IMEI kayıtlı. Bilgiler doğru. Tak kullan. Derdin ne? :D

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Dostum telefonu hıyar birinden çalmış onu anlatmak istedim yakalanma ihtimalim varmıdır şikayet olursa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
seninle ilgili bir sorun olmaz ama telefon yakalanırsa alınabilir.bulunması öyle hemen olmuyor.vicdanen rahatlamak için emniyete gidip imei sorgulatabilirsin.

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
onu yaptım bi arkadaş sokup araya herhangi bir şikayet gorunmuyor sistemde dediler benim derdim olursa hani şikayet napıcam ozaman

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin yapacak birşeyin yok kimden aldıysan onu gösterecen.sen de başkasından aldın sonuçta.iphone da çalıntı olduğu yazmıyor ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt