Size Bir Sorum Olacak ! Lütfen Yardım Edin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Size Bir Sorum Olacak ! Lütfen Yardım Edin !
Merhaba arkadaşlar. Benim elimde bir HP Compaq markalı ve modeli 110-c olan yani elimde bir "HP Compaq Mini 110-c" modelli bir bilgisayarım var. Benim sormak istediğim ben bu bilgisayardan bıktım ! Ben bu bilgisayarı genelde oyun oynamak için aldım. [İnanmayabilirsiniz ama Yaşım : "11"] Meğersem bu daha çok internete girmelikmiş . Ben bu yüzden bu bilgisayarı satıp ve üstüne kendi paramı ekleyip yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Sorum ise acaba bu bilgisayar ne kadar eder ? Bilgisayarımın resmini aşağıda size yolluyorum.(Not 1 : Bilgisayar ile ilgili bilgiler için tıklayın.) (Not 2 : Bilgisayarım şu anda Win 7 işletim sistemi var fakat orjinal bir eklemesi olmayan bir format CD'si var. Yani eğer istediğim fiyat olursa ona göre format atıcam. ) (Not 3 : Benim özel CD okuyucum var. Markası Samsung. Modeli "Samsung SE-208" .)Eğer alan olur ise bilgisayarı ve CD okuyucuyu orjinal kutularında yolluyacağım.(Aynı Kutuda)

Konu Sahibi
Lütfen yardım edin !!!!

Bro Mini PC'yi Nasil Oyun Oynamak Icin Aliyorsun .? Internet Icin Bile Bazen Az Onlaar .. Simdi Ne Yapmak Istedigini Ben Tam Anlayamadimm =]

Turan

Üye
yarı fiyatına sat

bu yaşta oyun için leptop alcaksan hic alma

Konu Sahibi
yarı fiyatına sat
500 TL ye aldım. Yani 250 TL ye mi satayım

- - - Eklendi - - -

Bro Mini PC'yi Nasil Oyun Oynamak Icin Aliyorsun .? Internet Icin Bile Bazen Az Onlaar .. Simdi Ne Yapmak Istedigini Ben Tam Anlayamadimm =]

Benim yapmak istediğim bunu satmak fakat ne kadara satabilirim ??

- - - Eklendi - - -

bu yaşta oyun için leptop alcaksan hic alma

Neden ?

- - - Eklendi - - -

Yinede Hepinize Teşekkürler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...