Size 100 puanlık sorun çözümü olan beri gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
Size 100 puanlık sorun çözümü olan beri gelsin
ARKADAŞLAR TLF TAMAMEN GİTTİ AÇILMIYOR USB DEN GÖRÜNMÜYOR HİÇBİRŞEY OLMUYOR BENDE NAVFİRMDE 24.001 VERSİYONUNU İNDİRDİM BU ARADA KODUM 059D576 PHOENİX TEN YÜKLEMEYE GEÇTİM DEAD PHONE USB FLASHİNG DEN AMA SIKI DURUN REFURBİSH BUTUNONUNA BASTIKTAN SONRA RM-596_M032.44.emmc.fpsx DOSYASININ BULUNMADIĞI UYARISI VERİYOR.HALBUKİ BÖYLE BİR DOSYA ZATEN NAVFİRM DEN İNDİRİRKEN YOKKİ YANİ MÜTHİŞ BİR ÇIKMZA GİRDİM BİLEN YARDIM ETSİN ALLAH AŞKINA

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Allah yardımcın olsun hocam :D

synergy11

synergy11

Üye
nafirifm den indirirken 19 dosyayıda indirip phoenix e at o zaman dosya eksik hatası vermez

Anußis

Anußis

Üye
hayır hayır gerek yok hocam onları indirip uğraşmaya aynı şey başıma geldi ...

1.Telaşa gerek yok
2.Navifirmden Product External sekmesinden firmwareyi indir. ( 24.01 Türkiye v3 )
3.Phoenix 2011 versiyonu olmayacak ! Phoenix 2010 yükle pc'ne
4.8 Dosya var indirdiğin firmwarede onları at Product klasörüne
5.Gir Phoenix'e dead usb modunu etkinleştir.
6.Telefonunu 3 Kere ard arda titreşim gelene kadar açma tuşuna basılı tut
7.Tak USByi telefona ve Refurbish'e bas
8.İşlem tamamdır hiç bir sorun olmadan kuruyorsun

aynı işlem benim başıma geldi sorunsuz 24.01 kullanıyorum

Suyaka

Suyaka

Üye
Navifirmde, sol üst menüden 'Production External' değil de, 'Nokia Care Suite'yi seç. Sonra modelini bul ve telefonunu fw versiyonunu bulup seç. Orada bahsi geçen eksik dosyanın indirilebilir durumda olduğunu göreceksin. Tümünü seçecek ve indireceksin. Ortalama 2 GB kadar boyutu olacak. Sonrasında da gereken işlemleri yap, yüksek ihtimâlle hâllolmuş olacak. En azından eksik gedik muhabbeti olmayacak yani.

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler enteresan birşey oldu dün gece uğraşırken forumdan bir arkadaş phoenixi açtıktan sonra options bölümünde eksik adlettiği dosyaları silmemizi tavsiye etmiş bende öyle yaptım ve akabinde telefonu flashladım herşey çok güzel ilerledi ve bitti.fakat telefonu açtığımda 3 veya 4 kere restart yapıp kapanmaya başladı ne zaman açsam aynı şey oldu versiyon düşüreyim dedim tlf tamamen göçtü tekrar 24.1 versiyonu yükledim aynı sorun oldu hard format yaptım yine devam etti sizin anlayacağınız elim kolum bağlı çözüm düşünüyorum benimle beraber düşünüp bir el atsanız çok iyi olur valla

Anußis

Anußis

Üye
yahu hocam dediğimi yapsana

1.Telaşa gerek yok
2.Navifirmden Product External sekmesinden firmwareyi indir. ( 24.01 Türkiye v3 )

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
anubis kardeş yaptım olmuyor tlf restart yapıp duruyor gözüm

wratH!

wratH!

Üye
refurbish demeden önce options a bak bi o dosyanın ismi kırmızı ile yazılımı diye eğer öyleyse sil oradan onu öyle flashla :)

ustura42

ustura42

Üye
kardeş link koymayı bilsem ben sana yollardım navifirm de var bütün dosyaları indir 1gb. kota varsa sadece odosyayı indir bende var indirdim ben hepsini RM-596 nın içine attım ve flashladım yani navi de var. 774 mb boyutu var. onunla birlilkte "RM-596_M032.44.emmc.cardverref" bunuda i,ndir.

wratH!

wratH!

Üye
valla ben kaç kere flashladım en son türkçe belle den ingilizce belle e dönerken gördüm o dosyayı sorun yarattığını bildigim için sildim. Sen navi de sadece otomatik işaretlileri indir at ya da indirdiklerinden işaretli olmayanı sil öyle dene dediğim gibi bak optionsa. bu bilgisyarda navi yok o yüzden pek fazla yardımcı olamıyorum.

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
onuda yaptım kardeş

ustura42

ustura42

Üye
kardeş resim ekledim bi bak dene

hyperia

Üye
hayır hayır gerek yok hocam onları indirip uğraşmaya aynı şey başıma geldi ...

1.Telaşa gerek yok

aynı işlem benim başıma geldi sorunsuz 24.01 kullanıyorum
Ya hocam Allah senden razı olsun dediklerini tek tek uyguladım ve konuyu açan arkadaşın yaşadığı problemi çözmüş oldum sayende. İzmir de olsan bişeyler ısmarlardım :)

co123

co123

Üye
optionsdan en alttakini kaldır :)

noname2040

Üye
ARKADAŞLAR optionsda bulamadığı dosyayı silerek flash attım.

maxicep81

maxicep81

Üye
Selam arkadaşlar bende yurtdışı nokia c5.002 telefon var türkçe dil paketi yüklemem gerekiyo yardım ederseniz çok sevinirim lütfn..

----------Eklendi @ 19:31:26 ---------- Yazıldı @ 19:27:07 ----------

telefonun modeli RM-745

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt