sizden son kez yardım isteyeceğim :) lütfen bir bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
sizden son kez yardım isteyeceğim :) lütfen bir bakarmısınız
telefonum 5800 xm. yeni aldım. arkadaşlar telefonu hacklemeden telefona oyun ve ve program atmak istiyorum. bunun için mesela istediğim bir programı bilgisayar üzerinden sertifikalandırıp sonra telefona atmak mümkün mü lütfen biri bana ayrıntılı adım adım nasıl yapabileceğii anlatın. 3 gündür internetin altını üstünü getirdim bir türlü beceremedim. SON ÜMİDİM SİZSİNİZ. VE EMİNİM BANA YARDIM EDECEK BİRİ ÇIKACAK .

Symbianist

Symbianist

Üye
hacklemeden bunu yapman pek mümkün olmayabilir. eskiden olsa opda sertifika verirdi sen de kurardın sertifikalayıp.

• Beğen
Tepkiler: BLACKDREAM
NewSoldier

NewSoldier

Üye
walla kardeş s60v2 ci olduğumdan bişey diyemiyorum ama 1 ata sözü nü hatırlatmakta fayda var arayan mevlasınıda bulur Bizide :D

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
iyi lafmış :D

• Beğen
M. tAHA

M. tAHA

Üye
kardeşim ben o siteden sertifikayı indirdim. o program HelloOx2 yi sertifikalıyor. formda ilk türk yapımı sertifikalayıcı var yazılım destek bölümünde onu indir çalstır. program türkçe zaten sonra sertifikaları o programa gösterdim nereye kaydetcegıni gösterdim sonra kaydettım . sonra o sana .sis olarak kaydetiyor.(buraya kadar olan bilgisayarda) onu telefona at (hellOx2yi) çalıstır hack my phone dedım benımkını haclemedi ama senınkını hacleyebilir.

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
şuanda helloox çoğunda çalışmıyor. telefonların yeni sürümü çıktığından helloox2 çalışmamakta (örneğin: 5800 v52.0.007) bu iş için en iyi program justhackit tir onu bulun sertifikanızla sertifikalayın sonra kurun. Eğer sertifikanız yoksa , forumda ilk türk yapımı sertifikalıyıcı var onun içindeki hazır sertifikayı deneyebilirsin (siscontent 'in). Eğer link bulamam dersen: http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ilk-turk-yapimi-s60v5-s60v3-s-3-a-543544.html

Bu arada programın yeni sürümüne başladım yeni sürümde drag&drop eklenebilir + panel2 yi açarken kasma giderilecek (programı ilk açışta).

----------Eklendi @ 18:10:45 ---------- Yazıldı @ 18:09:47 ----------

helloox2 duyduğuma göre güncellenen çoğu s60v5 te çalışmıyormuş.

• Beğen
estorak

estorak

Üye
şu dönemde bunu yapman biraz zor yeni siteleri beklemen gerekecek ve bu dönemde neden 5800a para verdiğini de henüz anlamadım şimdiden geçmiş olsun keşke android felan alsaydın :)

• Beğen
M. tAHA

M. tAHA

Üye
senin programın sertifikası olmadı fatih ya

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
ehsonunda , siscontent le denediysen olmaması normal bunun gibi birşey çıkıyor galiba: "Korumalı nesne..." bu sertifikanın özelliği bu sertifika genel bir sertifikadır. eğer gerçekten sertifikalamak istiyorsan imei in ile harmanlanmış cer ve ke.y dosyaları lazım.

• Beğen
M. tAHA

M. tAHA

Üye
ehsonunda , siscontent le denediysen olmaması normal bunun gibi birşey çıkıyor galiba: "Korumalı nesne..." bu sertifikanın özelliği bu sertifika genel bir sertifikadır. eğer gerçekten sertifikalamak istiyorsan imei in ile harmanlanmış cer ve ke.y dosyaları lazım.
evet lazimda bi turlu sertifikami alamadim sitelerdden .d

• Beğen
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler gene de. . ARTIK SİGNED olanlarla idare edeceğiz. ne yapalam . aldığıma ilk haftadan pişman oldum :off: adi nokia :off:

Symbianist

Symbianist

Üye
valla sen en iyisi bir hackli yazılım kur kurtul

• Beğen
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
valla sen en iyisi bir hackli yazılım kur kurtul
helloox2 ile denemeye çalıştım. program çalıştırdıktan sonra instell moviing gibi bir yazı çıkıyor. öylece kalıyor. diğer yönetimlerde bana çok karışık geliyor. senin bildiğin rahatça hackleyeceğim bir yöntem var mı kardeş

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
bir yöntem var da o da karışık gelebilir. telefonun yazılımını hacklemen gerek. sertifikan var mı nerden aldın önce bunu sorayım

----------Eklendi @ 10:18:28 ---------- Yazıldı @ 10:17:33 ----------

bir de versiyonun ve telefonun rm kodu ne

----------Eklendi @ 10:18:54 ---------- Yazıldı @ 10:18:28 ----------

imei falan demiyorum ha rm- birşeyler yazar *#0000# yazınca

• Beğen
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
bir yöntem var da o da karışık gelebilir. telefonun yazılımını hacklemen gerek. sertifikan var mı nerden aldın önce bunu sorayım

----------Eklendi @ 10:18:28 ---------- Yazıldı @ 10:17:33 ----------

bir de versiyonun ve telefonun rm kodu ne

----------Eklendi @ 10:18:54 ---------- Yazıldı @ 10:18:28 ----------

imei falan demiyorum ha rm- birşeyler yazar *#0000# yazınca
versiyonu v52.007 bir de rm-356 yazıyor. sertifikayı http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-alma-yeni-agustos-2011-calisiyor-530636.html bu konuda anlatıldığı şekilde aldım.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
sadece helloxu mu kuruyor o sertifika başka programları da kuruyor mu?

----------Eklendi @ 10:25:51 ---------- Yazıldı @ 10:24:44 ----------

birbirimizi beğeniyoruz hep bakalım :D

• Beğen
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
hepsini kuruyor galiba

----------Eklendi @ 10:26:49 ---------- Yazıldı @ 10:26:20 ----------

:):):):):)

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
hmm tamam o zaman iyi işte neden hack yapmak isitiyorsun sertifika yap yap kullan :s

----------Eklendi @ 10:32:55 ---------- Yazıldı @ 10:32:16 ----------

telefondan da pc den de serftifikalamak mümkün

• Beğen
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam o zaman iyi işte neden hack yapmak isitiyorsun sertifika yap yap kullan :s

----------Eklendi @ 10:32:55 ---------- Yazıldı @ 10:32:16 ----------

telefondan da pc den de serftifikalamak mümkün
denedim . bu sefer de sertifika sorununu çözüyor ama oyun yüklenemiyor yazısı çıkıyor. belki sertifadan olabilir. ben başka bir siteye verdim o siteden sertifa daha almadım ordan da alayım belki bu sefer olabilir. :tşk: dostum ilgin için

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
rica ederim boşboş oturuyorum uğraşıyoruz işte belki faydamız dokunur diye. tam olarak ne hatası veriyor onu bir yazar mısın?

----------Eklendi @ 10:43:14 ---------- Yazıldı @ 10:41:16 ----------

dur bi dakka rompatcher imzalayıp kurmayı denedin mi ?

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt