Sizden sag duyu bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
    Konu Sahibi
Sizden sag duyu bekliyorum...
bir okul laboraturundan aynı ıp ile baglanıyorum.laborautarda baska arkadaslar siteye girip küfür ediyor.ama biz sadece ziyaret ediyoruz.o yüzden o arkadaslar yüzünden ıp ban atılmasını istemiyoruz ondan sonrada bizde giremeyiz.o arkadasların actıgı konuların bir an evvel silinmesini rica ederim.ve o arkadasları banlayın ama ıp ban yapmayın cunku ıp aynı biz sadece siteyi ziyaret ediyoruz.

Ozan

Ozan

Admin
Bu tarz olumsuz davranıslarda bulunan arkadaslarınızı kendiniz tespit edemiyor musunuz .
Biz çok zor durumda kalıyoruz zira siteye artık tahammül sınırını aşarak zarar vermek isteyen üyeleri ancak ip banlayarak durdurabilmekteyiz. Geçici bir süre bunu uygulasak da o kısa zaman içerisinde kurunun yanında yaş da yanmış oluyor. Biz de sizden bu konuda biraz destek bekliyoruz sonucta aynı ortamda ve aynı yerlerden giren sizlersiniz.

xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
    Konu Sahibi
Fake nick alımlarınada dikkat edin lütfen!

--------------- Ekleme ---------------

Biz sadece siteyi ziyaret ediyoruz.o arkadaslrın terbiyesizlikleri yüzünden ıp ban olursa bizde giremeyiz. O arkadasları cok uyardım ama dinlemiyorlar

Xsonbaharxx diye sahta bir nick alınmıs arkadasımdan gördüm hemen banlayın onu

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sevgili Ozan ' a katılıyorum ... Zira o zarar veren kişiyle aynı anda onlinesınız ..

Kim olduğunu bulmanız , gereken müdahaleyi bir şekilde yapmanız sanırım zor olmamalı !

Ayrıca ,,,,,, Siz de oyunun parçasısınız !

Ozan ne kadar da iyi niyetli farkındamısınız , halen kibarca sizi cevaplıyor .

Bizlerden değil , kendinizden utanmalısınız !

xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
    Konu Sahibi
Kendilerini uyarmama ragmen yazıp yazıp duruyolar bende elimden geleni yapıyorum.simdide xsonbaharxx diye sahte nick almıslar

Xxsonbaharxx sahte nick e dikkat

xxsonbaharxx

Üye
xsonbaharx bu kullanıcı 2ay önce yönetime küfür eden teluzmanıdır siz anlayın işte geçen ay size küfür eden kişi budur yine küfür edecektir beni banlamakla bu arkadaşın küfür edmeyecegini garanti edemessiniz arkadaşında okul ıp sine ban atamayacagınızdan emin oldugundan küfür edecektir tabiki bende edicem:bann:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Dersine iyi çalışmışsin

arslansem

arslansem

Üye
:ehe hasta yaa..Et bakalım içinde kalmasın!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim girdiğin yerlerde altta çıkış var..ordan çık..kimse giremez..şifrenide kimseye verme..bende okulda giriyorum ama alttan çıkış yapıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt