Sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
Sizce?
Arkadaslar 1 haftadan beri bir suru konu açıyorum fakat yardım eden yok 1300-1400 tl bütcem var aklımdada htc evo 3d var sizce napmalıyım?

__xXx__

__xXx__

Üye
evo3d değilde diğer htc modellerini düşünebilirsin 3d olması pek işe yaramıyor diye duymuştum

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Arkadaslar 1 haftadan beri bir suru konu açıyorum fakat yardım eden yok 1300-1400 tl bütcem var aklımdada htc evo 3d var sizce napmalıyım?

bir N9 u incele derim bence ama düşündüğün cihaz da hiç de fena değil. ama yinede ben derim ki git bir media markt a tüm cihazları kendi gözlerinle gör incele böylece daha aklına yatan bir cihaz almış olursun

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bazı sitelerde söylediğin aralıkta S2 var onu alabilirsin

61semih

61semih

Üye
evo 3d nın kalınlıgını problem etmıyorsan ve 3d sınden birşey beklemıyorsan al.fakat htc nın cokdaha şık telefonları var.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim o bütçeye alabileceğin en mantıklı cihazlar bunlardır.. galaxy s2,htc sensation XL,xperia arc S

cyber

cyber

Üye
lumia serisine bak bence

MezraL123

MezraL123

Üye
Evo 3Dyide optimus 3Dyide incelemiş biri olarak söylüyorum. Hiç bi numarası yok. Eskiden cipslerin içinden kartonlar çıkardı hatırlarsanız, sağdan bakınca farklı bi şekil soldan bakınca farklı bi şekil görünürdü, aynen öyle görünüyo 3D çektiğiniz resimler. En azından kendi yaptığım çekimlerdeki sonuç buydu. Ha farklı bi ayar veya program vardır onu bilemem. Ama sanmayın ki 3D telefonum var herşey 3D olucak. Yok öyle bişey. 3D film atar izlerseniz veya 3D oyun oynarsanız güzel. Ama onun dışında hiç bi numarasını göremedim ben. Kesinlikle gereksiz. Ama şu varki fiyatları ucuz. Çift çekirdekli iyi özellikli ortalama bi telefon 1500 tl iken bu telefonlar çok daha ucuz. Şöyle örnek veriyim incelediğim tekno markette galaxy s2 1800 sensation xe 2000 iphone 4s 2200 sensation 1500 vs diye giderken evo 3Dnin 1200 gibi bi fiyatı vardı. Bütçe kısıtlıdır iyi özellikli bi telefon alıyım dersin gider alırsın 3Dside sana extra olur. Ama sırf 3D için alıncaksa hiç gerek yok..

Kardeş başka bi konuda evo 3D ile ilgili bunları söylemiştim okumanda fayda var. Eğer aklında az parayla alınabilcek güzel bi telefon varsa tabiki alabilirsin. İşlemcisi çift çekirdekli qHD ekranı var vs özellikleri iyi fiyatıda özelliklerine göre oldukça ucuz. Ama sırf 3D olduğu için alıcaksan gerek yok. Eğer almışken en iyisini alıyım dersen ve bütçe sıkıntında yoksa o fiyata bi galaxy S2 yada htc olsun dersen en kötü bi sensation alabilirsin.

tempestshine

tempestshine

Üye
HTC Sensation XL harikadır :good:

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 ne zmn çıkıyor ve ne akdar olur bilginiz varmı peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt