Telefon Tavsiyesi sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mensir

mensir

Üye
N9 Kesintisiz iletişim sloganı ile gelen ve hakkını veren bir telefon olduğu biliniyor. anten yapısı çok güçlü bu çogu zaman sana artı olacaktır. Biraz arastırma yaptım (kendım ıcın) simdilik n9 onde biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Eger forumlarda ki bahsedildiği gibi n8-01 cıkacak olursa yakın zaman da onunda ozellıklerını belırledıklerınde karar vermek ısterım Su saydıklarında N9 tabıkı ....

meg1ddo

meg1ddo

Üye
valla o kadar param olsa düşünmeden n9 alırım.. Tasarımı olsun, tuşsuz kullanımı olsun beni cezbediyor inşallah bir gün sahip olabilirim o kerataya:)...

SilentOne

SilentOne

Üye
ht xe direk

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
HTC Evo 3D 1200-1300 lira arası değişiyo.

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
herkeze tsk ediyorum 1ay sonra alıcam daha 950 tl var .d ama n9 un goruntusu beni cezbedio fakat mego yorumlar ve onerilerınızı hala bekliyorum

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş dedigim gibi meGo işletim sisteminde uygulama kıtlıgı var

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
kardeşlerim suan :D htc evo 3 d ile n9 ile kaldım aslında htc pek ne bileyim böle marketi filan varmı htc sonny ericson gibimi motorola filan benim bildiğim iyi marka 3 telefon var nokia apple samsung :D diyerlerini pek bilmem :D ve n9 da facebooktan tavla okey filan oynayabileceekmiyim :? benim beklentim bide böle istediğim hız dokunmatik hassaslıgı filan c5-03 aldım o kadarda memnun kalmadım şahsen dokunmatik idare eder ama hızı tartışılır arada kasılıo kalıo batarya çıkarıom takıom daha alalalı 2 ay oldu üstündeki jileini çıkarmadım c5 in

whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve lg optumus 3d buldum android bi forum vardı htc ile karşılaştırmışlar lg daha iyi çıkmıs siz ne diyorusnz ddr2 ram kullanıyorms lg ?

aosman61

aosman61

Üye
SYMBYANDAN UZAK DUR!!!!

HTC Sensation :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt