Sucrofe Üye Z1 Compact küçük (4.3 inç) ve HD bir ekrana sahip olduğu için batarya performansı oldukça iyi.
0MG90 Üye Hazır kullanım sürelerini atarken kasa açıklığını da göstereyim Manyetik girişin hemen üstündeki siyahlık açıklık oluyor, yanlara doğru bakarsanız azalıyor Bu kullanımlar yoğun kullanımlar, wi-fi açık, parlaklık sonda vs. Bu da batarya az gidiyor cümlesine kapak oluyor sanırım, bilmeden konuşmazsınız bundan sonra
Hazır kullanım sürelerini atarken kasa açıklığını da göstereyim Manyetik girişin hemen üstündeki siyahlık açıklık oluyor, yanlara doğru bakarsanız azalıyor Bu kullanımlar yoğun kullanımlar, wi-fi açık, parlaklık sonda vs. Bu da batarya az gidiyor cümlesine kapak oluyor sanırım, bilmeden konuşmazsınız bundan sonra
0MG90 Üye 14 saat falan yanıltmasın sürekli kullanım süresi onlar, ekran süresinde bakarsanız anlarsınız
byAndroid Üye 0MG90' Alıntı: 14 saat falan yanıltmasın sürekli kullanım süresi onlar, ekran süresinde bakarsanız anlarsınız Genişletmek için tıkla ... Anladik ya [emoji1] ben ekran suresini enfazla 2 saat aliyorum parlaklik en kisikta
0MG90' Alıntı: 14 saat falan yanıltmasın sürekli kullanım süresi onlar, ekran süresinde bakarsanız anlarsınız Genişletmek için tıkla ... Anladik ya [emoji1] ben ekran suresini enfazla 2 saat aliyorum parlaklik en kisikta