HeavyXS
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben söyliyim aynısı olucak s3 bile tokatlıyıcak xperia z'yi
o söz sadece 4.2 içindi sony her zamanki gibi htc nin yaptığı gibi anasız babasız bırakacak telefonlarını
Xperia z patladi, diger tel de gumler. Ps4 u Xbox yenerse ki yenemez, Sony tum gocebilir.
@patronus
Vermiştir de usta Android 5i alır işte sonra?
Hem 2011lere de ICS sözü verdi. E ICSyi de hemen verdi ben hiç beklemedim ama 4.0.3 tam bir fiyaskoydu bataryayı emiyordu sonra 4.0.4geldi... Ben de sorun olmadı açıkcası uzun süre kullandım stock ICS 4.0.4 ama internette %98 kasıyor diyor. Menü geçişi bile sıkıntı diyorlar. Yani verdi de ne oldu?
@HeavyXS
Custom romlara gelince, tabi ki romuna göre değişiyor ama ben çok memnunum açıkcası. P.A.C kullanıyorum 4.2.2
Bir de S4 zaten Zye üstünlük sağlamış durumda, adamlar işini biliyor. Telefonu yaptılar duyurdular hemen ülkeye geldi. Sony ne kadar bekletti gelen telefonda S4Proyla geldi. 1-0 burdan
Daha iyi performans sağlayacağı çok açık etti mi 2-0
Yazılımsal destekler de koymuşlar satışı artıracak hareketler bunlar işte gözünü okuyormuş ekran aşağı iniyormuş, video duruyormuş, kamera iki taraflı çekiyormuş, resme ses ekliyormuş, reklamlarda görmüşsünüzdür aynı müziği hepsi birden açıyor(wifi üzerindense pek de iyi bir özellik değil ama baska sekildeyse gzl bence) 3-0
Ayrıca samsungun multiwindow olayı var, note2 ile ortaya çıktı sanırım 4-0
Z'nin ne artısı tasarımı daha güzel ki o da bana göre beğenen S4ü beğenir +1denemez bile :P
Su geçirmiyor bu da sadece artislik
Geliştirmeye daha açık, kaynak kodları saklamadığından dolayı. Bu aslında genel değil ben ve benim gibiler için.
Kısacası Sony patladıAma geçen yıla göre kar etmiş, yeni ceo sayesinde. Neden derseniz? Xperia Z'nin su geçirmemesiyle ve kamerasıyla iyi reklam yapıldı. Reklam en önemli faktör. Yine her türlü S4den az satmış ama kendilerine göre bir başarı elde ettiler. Honamiyle toparlayacaklarını düşünüyorum, açıkcası.
PS4 derseniz, Xboxda sağlam rakip. =)
- - - Eklendi - - -
S3 zor tokatlar Z'yi.
Z ile su altinda super fitolar cektim hala s3 s4 diyen varsa tokat babinda ellerine verebilirim:-)
Sony işlemcileri geriden takip ediyor niyeyse . Adreno + eski işlemci = ilk android telefonunu alanlar veya sony fanları . Ama qualcomm 800 le gelecek diyorlar 2 yeni telefona . Öyle olursa kurtarabilir . Bir de sanırım Hanomide 20mp iyi lensli kamera olacakmış, o piyasayı sallayabilir . Tabiki sızıntı bunlar kesin değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?