Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Voltaj vermedikçe çok fazla zararı olmaz
OC demek çekirdeği zorlamak demek ve bu da telefonunun ömrünü azaltmak demek aslında bunu da dikkate al bence sadece sen değil herkesin dikkat etmesi lazım.OC iyi bir şey değil her ne kadar hızlandırsa da.
OC demek çekirdeği zorlamak demek ve bu da telefonunun ömrünü azaltmak demek aslında bunu da dikkate al bence sadece sen değil herkesin dikkat etmesi lazım.OC iyi bir şey değil her ne kadar hızlandırsa da.
Kendim 100 küsür Mhz'de kullanmıştım telefonumu. Nokia 5230'dan bile yavaş olmuştuYaptıklarının hiçbirisinin zarar yok
Voltaj vermedikçe çok fazla zararı olmazhatta minimum olur
ben düşürmeyi bile düşünüyorum,çünkü 1.4 4 çekirdek şuanlık fazla bile
- - - Eklendi - - -
ya telefonu kullanmıyorken cebimde dururken sadece 100 MHZ'ye alıyorum ekranda gördüğünüz gibi widget'i varoradan kullanacağım zaman max 1400 min 200 yapıyorum orijinal halindeki gibi öyle kullanıyorum düşük hızda bekletmemin bir zararı yok anladığım kadarıyla dimi ?
- - - Eklendi - - -
voltajlara istesem dokunurum ama dokunmak istemiyorumne kadar elektrik elektronik okusamda bunları bize öğretmiyorlar zaten korkuyorumda
Bana sorduğun sorunun cevabı: EVETAma arama gelirse biraz geç görüyorsun ağırlaştığından
4 çekirdeği de 100 mhz ye ayarlasa yine de hızlı oluyor
Bana sorduğun sorunun cevabı: EVETAma arama gelirse biraz geç görüyorsun ağırlaştığından
4 çekirdeği de 100 mhz ye ayarlasa yine de hızlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?