Bıyıkları kes bence kardeşim

şimdi sana bir bağlama muskası yazacam yalnız 500 tl ye patlar sana ama etki ederdoğru diyorsun peki ben bu kızı nasıl bağlayacağım kendime Allah rızası için akıl verin bana![]()

bence o beyaz araba senin ise ilk o arabayı sat toros al daha iyi kızlar o arabadan hoşlanmaz sende sorun yok

şimdi sana bir bağlama muskası yazacam yalnız 500 tl ye patlar sana ama etki eder![]()

şimdi sana bir bağlama muskası yazacam yalnız 500 tl ye patlar sana ama etki eder![]()

Hİşş torosa laf yok kardeşimmBende toros var da ğ keçisi gibi çıkmadığı yer yok
![]()
Kızlar da hasta

Hİşş torosa laf yok kardeşimmBende toros var da ğ keçisi gibi çıkmadığı yer yok
![]()
Kızlar da hasta
----------Eklendi @ 22:39:12 ---------- Yazıldı @ 22:38:19 ----------

Jilet vurma tıraş makinası varsa onla al cüzi miktarda bıyık alıcılar var.

gayet hossun.ama su gercegi kabullen.cirkinlerin sansi var.cirkin sansi diyoruz biz buna.d oyuzden ne diyoruz guzeliz hosuz yanliziz.d

hayir iyi okuyakışmıyomu bıyık yahuçirkinim yani öylemi
![]()
: hossun dedim ya.bak lisede snfmzn en crkn kizi nisanlandi cocuk cok yakiskli.o kareyi grdukten snra bir kere daha anladmki gercektende cirkin sansi var.d yanlizsn cunku hossun.bende yanlzm cunku guzelm.p
:hayir iyi oku: hossun dedim ya.bak lisede snfmzn en crkn kizi nisanlandi cocuk cok yakiskli.o kareyi grdukten snra bir kere daha anladmki gercektende cirkin sansi var.d yanlizsn cunku hossun.bende yanlzm cunku guzelm.p
:
cuk oturdu.d"Armudun iyisini ayılar yer"
"Armudun iyisini ayılar yer"

Kendine iyi bak konusmasını iyi bil ondan sonra konus kızlarla seni falan hiç bi kız rahat rahat terslemez.Bazıları nazlı falan olr ama onlarda ister konusmayı
Tip olarak iyisin yani fazla takma bunları kafaya.Her insanın vardır bi kısmeti.hayir iyi oku: hossun dedim ya.bak lisede snfmzn en crkn kizi nisanlandi cocuk cok yakiskli.o kareyi grdukten snra bir kere daha anladmki gercektende cirkin sansi var.d yanlizsn cunku hossun.bende yanlzm cunku guzelm.p
: