Sizce yakışıklımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

xserhatx

xserhatx

Üye
Bıyıkları kes bence kardeşim

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Bıyıkları kes bence kardeşim

aslında fazla bıyğımda yok hatta neredeyse hiç jilet vurmadım diyeblirim 1 kere 3 sene önce vurdm o kadar fotoğrafta baya çok gözükmüş bıyıklar nedense :D

Jetlak

Üye
bence o beyaz araba senin ise ilk o arabayı sat toros al daha iyi kızlar o arabadan hoşlanmaz sende sorun yok

Samsun55''

Samsun55''

Üye
doğru diyorsun peki ben bu kızı nasıl bağlayacağım kendime Allah rızası için akıl verin bana :(
şimdi sana bir bağlama muskası yazacam yalnız 500 tl ye patlar sana ama etki eder :d::d:

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bence o beyaz araba senin ise ilk o arabayı sat toros al daha iyi kızlar o arabadan hoşlanmaz sende sorun yok

herşeyi satarım onu satmam bu arada ''toros'' mu şu renault torosmu güldürme beni lütfen sen kaç tane torosu olan bir adama bakan kız gördün acaba merak ediyorum :D

----------Eklendi @ 22:28:49 ---------- Yazıldı @ 22:28:26 ----------

şimdi sana bir bağlama muskası yazacam yalnız 500 tl ye patlar sana ama etki eder :d::d:

yaz hadi bekliyom :kop:

xserhatx

xserhatx

Üye
Hİşş torosa laf yok kardeşimm :D Bende toros var da ğ keçisi gibi çıkmadığı yer yok :D :D Kızlar da hasta

----------Eklendi @ 22:39:12 ---------- Yazıldı @ 22:38:19 ----------

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Hİşş torosa laf yok kardeşimm :D Bende toros var da ğ keçisi gibi çıkmadığı yer yok :D :D Kızlar da hasta

hangi kızlar ben arabamı her türlü torosla kapıştırmaya varım asfalttada eline veririiim tip bakımındanda dikkat çekerim hodri meydan :D

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Şehriyar

Şehriyar

Üye

----------Eklendi @ 22:39:12 ---------- Yazıldı @ 22:38:19 ----------

mustang gibi bişi olmuş bu ya :D

0live456

Üye
Jilet vurma tıraş makinası varsa onla al cüzi miktarda bıyık alıcılar var.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
gayet hossun.ama su gercegi kabullen.cirkinlerin sansi var.cirkin sansi diyoruz biz buna.d oyuzden ne diyoruz guzeliz hosuz yanliziz.d

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Şehriyar
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yakışmıyomu bıyık yahu :D çirkinim yani öylemi :D
hayir iyi oku:ehe: hossun dedim ya.bak lisede snfmzn en crkn kizi nisanlandi cocuk cok yakiskli.o kareyi grdukten snra bir kere daha anladmki gercektende cirkin sansi var.d yanlizsn cunku hossun.bende yanlzm cunku guzelm.p :ehe:

Revengeful

Emekli Yönetici
hayir iyi oku:ehe: hossun dedim ya.bak lisede snfmzn en crkn kizi nisanlandi cocuk cok yakiskli.o kareyi grdukten snra bir kere daha anladmki gercektende cirkin sansi var.d yanlizsn cunku hossun.bende yanlzm cunku guzelm.p :ehe:

"Armudun iyisini ayılar yer"

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
tip falan önemli değil ben sana onu söyleyeyim.Kendine bak sakal bıyıkla uğras saclarına bak güzel giyin falan bunlar önemli yani erkek için.Bazı erkekler görüyorum sacma sapan giyiniyorlar falan ne bileyim olmuyor ya.Afyonda olsan anlarsın cok rahat dediğimi:) Kendine iyi bak konusmasını iyi bil ondan sonra konus kızlarla seni falan hiç bi kız rahat rahat terslemez.Bazıları nazlı falan olr ama onlarda ister konusmayı:) Tip olarak iyisin yani fazla takma bunları kafaya.Her insanın vardır bi kısmeti.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

bu kız bana yar olmazsa asarım kendimi beh şimdi ben nasıl konuşayım kızla 7 senedir görüşmüyoruz facede ara sıra konuşuyoruz ama sık değil 3-5 ayda bir nabim sence

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Şehriyar

Şehriyar

Üye
sana birkaç tavsiye vereyim..

1. si ilkokul arkadaşından vazgeç 7 senedir görmüyorsun kimbilir ne kadar değişmiştir kimse ilkokulda olduğu gibi kalmıyor..
2. ilkokuldaki kıza takılıp kaldığına göre eğer bir sevgilin olursa ve ayrılırsan çok üzüleceksin demektir. Bu yaşta sakın bağlanma birine..
3. Kıza fazla yüz vermeyeceksin. Bak hiç demiyorum ama oraya dikkat fazla vermeyeceksin ki tepene çıkmasın yoksa seni kölesi yapar..
4. Paran olacak. Sevgilin olduğunda paran olmazsa işin zor. bi söz var bilmem hiç duydun mu " bir kızın yüzü gülüyorsa, sevgilisinin cüzdanı ağlıyordur" diye :D
5. Konuşman düzgün olsun ne biliyim şive falan olmasın ama iyice İstanbul Türkçesi gibi de olmasın öyle zeki müren gibi :D
6. Öküz olma ne biliyim kız bişi der sende duymazsın "ha?" diye cevap verme.
7. Kıza yeri geldiğinde hayır demesini bil kılıbık olma.
8. Aktif ol. bu önemli bak bir ortama girdiğinde pasif olup köşede oturma sohbete katıl hoşsohbet ol biraz da konuşmalarına espri kat..
9. Giyimine dikkat et bi kız karşısında erkek kız olsun hiç farketmez tepeden tırnağa tarama yapar giyim konusunda.

Bu kadar geldi aklıma :D

Üst Alt