benim senden tek farkım ben neo v ile değilde neo ile ray kıyasladım akıllı telefonda ekran büyüklüğü çok önemli olduğundan neo aldım ray görünüşü çok hoş ama neo da fena değil neo v al derim pişman olmassın ama eğer klavye de olsun diyorsan xperia pro var herşei görünüşü neo v ile aynı ama o 8mp ve klavyesi de varkamerası yüksek ama ben kendi fotoğraf makiinamı kullanırım zaten.bana hemde ekranı ufak gelmemeli anlayacağınız.Ray'den bu yüzden çekiniyorum
neo v al derim o zaman he bu arada xperia proda var aynı özelliklerde fazlası klavyesi olmasıEkranı Gerçekten Küçük.
Tasarımı da Harika Neo V nin.
İkisini de tavsiye etmem. Fiyat olarak biraz daha zorla kendini ve Xperia ARC S al derim. Minnettar kalırsın bana.
24 ay Alternatif Ticaret garantisiyle faturalı sıfırı 919TL. Daha ucuzu yok zaten henüz. Ancak ekran büyüklüğünü
incele, fiziksel olarak iri ama türdeşlerine göre oldukça zarif ve hafif bir telefon.
İkisini de tavsiye etmem. Fiyat olarak biraz daha zorla kendini ve Xperia ARC S al derim. Minnettar kalırsın bana.
24 ay Alternatif Ticaret garantisiyle faturalı sıfırı 919TL. Daha ucuzu yok zaten henüz. Ancak ekran büyüklüğünü
incele, fiziksel olarak iri ama türdeşlerine göre oldukça zarif ve hafif bir telefon.

Ray'in ekran boyutu ve performansı gayet iyi, ha neo v'den iyi mi bence hayır ama çok da üstün değiller birbirlerinden.
Al Neo V kurtul bitsin bu iş![]()