Sizce Xperia Ray mi,Yoksa Neo V mi tercşh etmeliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Xperia Ray mi,Yoksa Neo V mi tercşh etmeliyim?
merhaba arkadaşlar alacağım telefonda son kararı vermek istiyorum ve keşke onu alsaydım demek istemiyorum.size göre nedeni ile bilgilendirirseniz beni çok minnettar kalırım

alien97

alien97

Üye
Xperia rayın kamerası daha yüksek ama ekranı küçük ben şahsen neo v yi öneriyorum ikisinden birini alırsanız pişman olmazsınız tercih size kalmış.

mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi
kamerası yüksek ama ben kendi fotoğraf makiinamı kullanırım zaten.bana hemde ekranı ufak gelmemeli anlayacağınız.Ray'den bu yüzden çekiniyorum

cix_can-61

Üye
Neo v.

enes-1907

enes-1907

Üye
kamerası yüksek ama ben kendi fotoğraf makiinamı kullanırım zaten.bana hemde ekranı ufak gelmemeli anlayacağınız.Ray'den bu yüzden çekiniyorum
benim senden tek farkım ben neo v ile değilde neo ile ray kıyasladım akıllı telefonda ekran büyüklüğü çok önemli olduğundan neo aldım ray görünüşü çok hoş ama neo da fena değil neo v al derim pişman olmassın ama eğer klavye de olsun diyorsan xperia pro var herşei görünüşü neo v ile aynı ama o 8mp ve klavyesi de var

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ekranı Gerçekten Küçük.
Tasarımı da Harika Neo V nin.

_TueM_

_TueM_

Üye
İkisini de tavsiye etmem. Fiyat olarak biraz daha zorla kendini ve Xperia ARC S al derim. Minnettar kalırsın bana.
24 ay Alternatif Ticaret garantisiyle faturalı sıfırı 919TL. Daha ucuzu yok zaten henüz. Ancak ekran büyüklüğünü
incele, fiziksel olarak iri ama türdeşlerine göre oldukça zarif ve hafif bir telefon.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Katılıyorum ben neo v kullanıyorum tavsiye ederim şiddetle ama bana kalırsada Xperia arcs fena kaçmaz

enes-1907

enes-1907

Üye
İkisini de tavsiye etmem. Fiyat olarak biraz daha zorla kendini ve Xperia ARC S al derim. Minnettar kalırsın bana.
24 ay Alternatif Ticaret garantisiyle faturalı sıfırı 919TL. Daha ucuzu yok zaten henüz. Ancak ekran büyüklüğünü
incele, fiziksel olarak iri ama türdeşlerine göre oldukça zarif ve hafif bir telefon.

ikisini de tavsiye etmem derken neo ile arc s arasındaki fark arc sin işlemci 1.4 neonun 1 ghz bide sadece ekranı büyük o kadar

ben de arc s alcaktım baktım fazla fark yok işlemci farkı var bnde neo v deilde neo aldım bu arada arc s de vişne çürüğü rengi varmı süper bi renk he bide neoların kapak boyası otomobillerinki ile aynı bide vişne çürüğü olunca rengi güneşte parıldıyor

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Eger butce neo v ye elverişli ise tabiki neo v

samety500

samety500

Üye
bnce neo v al. arkadaşlarn da dediği gibi arc alabileceksen arc al ;)

mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi

evet o telefona bende bayılırım ancak para bakımından zaten sınırdayım.O yüzden iyice araştırıp bilgi edinmeye çalışıyorum

- - - Eklendi - - -

yorumlar için herkese teşekkür ederim inş arc veya s 'i alabilirim gerçekten iyi olur :)

kaan7878

kaan7878

Üye
gecenlerde ray teknosa turuncu indirimine girmişti ordan alım. kesinlikle tavsiyemdir asphalt 6adrenalinde kesintisiz oynaniyor.

mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi
telefonların iyi olduğuna eminim.benim tereddütte kaldığım tek yan ekran boyutu o kadar.sonra onu alsaydım dememek için

panaromik

panaromik

Üye
Neo v Ray insanın elinde kayboluyor. akıllı telefon dediğin büyük ekran olur bana göre

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Ray'in ekran boyutu ve performansı gayet iyi, ha neo v'den iyi mi bence hayır ama çok da üstün değiller birbirlerinden.

mstfbudak07

mstfbudak07

Üye
    Konu Sahibi
Ray'in ekran boyutu ve performansı gayet iyi, ha neo v'den iyi mi bence hayır ama çok da üstün değiller birbirlerinden.

şuan ki düşüncelerimde o yönde.bu yüzden Neo V diyorum bende kısmetse.

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Al Neo V kurtul bitsin bu iş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt