kullanıcıadları
Üye
şuraya bak tamam oyun önemli ama artık telefonların değeri oyun üzerinden değerlendiriliyor eskiden kameraydı şimdi oyun zaman öldürmeye çokmu meraklı olduk ne
şuraya bak tamam oyun önemli ama artık telefonların değeri oyun üzerinden değerlendiriliyor eskiden kameraydı şimdi oyun zaman öldürmeye çokmu meraklı olduk ne
İnşallah.Bende telefonun yanına bir Surface Pro düşünüyorum aslında Xbox - W8'li PC - Wp8'li telefon - Windows RT'li tablet tam ekosistem yapimBen online oyunları beklemiyor değilim.Telefona gelebilecek oyunların çoğunun desteği şimdiye bittiğinden onlar çok fazla gelmeyebilir ama paragöz online oyun şirketleri boş durmazlar herhalde.
evet. Öyle bunlar çok önemli olmasaydı şu an en iyi işletim sistemi meego olurdu.
dostum şöyle biriki güzel online oyun çıkrsalar yeter. Mesela cabal onlineyada başka oyunlar gerçi ben artık oyun oynamayacağım amacım iyi tarayıcı kasmayan bir tel ve işlevsel uygulamalar. sanırım benimde bir ekosisteme ihtiyacım olacak
Valla WoW'u falan telefonda beklemiyorum ama ne bileyim Rappelz gibi güzel pet sistemi olan oyunlar olursa Private serverlarını telefondan oynamaya hayır demem
o benim hoşuma gitmedi bea ne bilim bi star wars old republice oranlaprivate server olayı çok iyi olur. Mesela World of tanks gibi bir oyunun privare serveri de olabilir normal serveri de. İnşallah wp8 ile istediklerimize kavuşuruz.
Valla Rappelz benimde hoşuma gitmemişti orjinal serverlarını oynayınca ama PvP oynayınca birde eğitmen olunca çok eğlenceli oluyor.Online oyunlar gelsin ya onlardan zarar gelmez
bu hesaptan 1 ay sonra görüşürüz. Tehlike Yüzünden bu son mesajım.
bu wp windows mobile değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?