Sizce Vodafone'na Geçmelimiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toolss

toolss

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Vodafone'na Geçmelimiyim?
Arkadaşlar şu anda turkcell hat kullanıyorum hiç memnun değilim. Tarifeleri çok pahalı fakat hizmetleri iyi. Vodafonela karşılaştırırsak hizmet ve tarife açısından hangisi daha iyi?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Vodafone Cep1 tarifesini düşünürseniz eğer günde 1 TL ye limitsiz şebeke içi görüşme eğer tüm paketlere üye olursanız ortalama 60 TL'ye Şebeke için - Şebeke Dışı ve Tüm yönlere SMS atma imkanına sahip olursunuz.

Cep Öğrenci ile ise Seçtiğiniz 10 Numara ile 5DK'sı 1 Kontöre konuşabilirsiniz.

Servis ve ücretler konusunda şuanda Turkcell BizBize Kampüs tarifesi Vodafone tarifelerine göre daha uygun. Üstelik Turkcell'in kampanyaları Vodafone'a göre daha fazla yapılıyor.

Tercih sizin :oke:

papi40

papi40

Üye
bizbize kampus yada cep öğrenci. aradığın numaralar hangi op.da fazlaysa seç birini:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence Avea geç daha yararlı

atilla kagan

Üye
Bence vodafone a geç hem kaliteli hem ekonomik arkadaş..

paradox1026

paradox1026

Üye
rehberinde hangi hat %60 oranından daha fazla ise ona geçmelisin çokmu teknik oldu ne:)

atilla kagan

Üye
Yahu işte oprt. şu ara bağlantı ücreti varya onu kaldırsalar süper olacak.Diğer oprt.araması düşmediği sürece hep aynı pahalılıktan yanacaz.Yapsınlar şöyle 2 yada 5 kuruş bak rekabeti o zaman gör ama herkeste 3 hat olmaz ki dünyanın neresinde var böyle ya..Gel sen Tollss çünkü Vodafone aktivitesi yüksek operatör.Sürekli değişimleri ve gelişimleri var dünya devi nede olsa..

hakancoban

hakancoban

Üye
Arkadaşım ortalama bir kullanıcıysan hangi operatörü kullandığın fazla da farketmiyor.Nasıl kazıklanmak istiyorsan öle yap.Çünkü öyle küçük hilelere başvuruyor ki operatörler her yol aynı yere varıyor...

toolss

toolss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım lütfen öyle kazık mazık diye laflar konuşmayalım. turkcell in ssanki çok mu ucuz tarifeleri. Ben tam 4 kere bizbize kampus için tcell bayilerine gittim hiçbiriside ilgilenmiyoruz müşteri hizmetlerini arayın dediler. Müşteri hizmetleri aradım onlarda en yakın tcell bayisine gidin dedi. Sence şimdi ne yapmalıyım. En azından kon. cep limitsize geçerim %50 indirimli konuşur, sms atarım yalan mı..

mbemurat

mbemurat

Üye
sakın vodafone a geçme pişman olurssun

smtdursun

Üye
vodafone ustune tanımam tcell kazık avea da malum cok dandık cekmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt