Sizce TM-3'te ilk 10 bine girebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Sizce TM-3'te ilk 10 bine girebilir miyim?
YGS denemelerinde 5 puanına göre 400'ün aşağısına inmiyorum, ama lys berbat. LYS denemelerinde 200'lerdeyim :( Sizce 1 senede kendimi geliştirebilir miyim?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tabi ki. Daha konulara calismadin sonucta. Once konularin hepsini ogren. Sonra soru cozdukce artacak puanlarin. ;)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki. Daha konulara calismadin sonucta. Once konularin hepsini ogren. Sonra soru cozdukce artacak puanlarin. ;)

valla yaz başladığından beri toplasan 200 soru çözmüşümdür, nolcak hiç bilmiyorum bendeki bu miskinlik oldukça

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Her konuyu biliyor musun peki? 10-11? Daha 12 olmadigimiz icin soylemedim 12'yi ama zaten eksigimiz cok. Yaz baslayali 2 ay oldu daha... Tum konu tekrarlarini yap sonra test coz. Her konudan sonra azicik soru cozsen yeter. Ama bilmedigin konular varken test cozmen sacma olur.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Her konuyu biliyor musun peki? 10-11? Daha 12 olmadigimiz icin soylemedim 12'yi ama zaten eksigimiz cok. Yaz baslayali 2 ay oldu daha... Tum konu tekrarlarini yap sonra test coz. Her konudan sonra azicik soru cozsen yeter. Ama bilmedigin konular varken test cozmen sacma olur.

9.sınıfı zehir gibi biliyorum ama 10-11'de sıfırım

- - - Eklendi - - -

1 ay oldu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İste o yuzden once konu eksiklerini hallet. YGS'yi yapabilmen cok iyi. Bol bol YGS sorulari coz ki hem hizini hem de puanini artirirsin. Ama LYS sorulari cozme. Konu eksigini haller. ;)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
İste o yuzden once konu eksiklerini hallet. YGS'yi yapabilmen cok iyi. Bol bol YGS sorulari coz ki hem hizini hem de puanini artirirsin. Ama LYS sorulari cozme. Konu eksigini haller. ;)

Doğru :) İnşallah kardeşim...

OPC

OPC

Üye
Oğuz hocadan nameler :ehe aynen bence de lys için konu çalışmak lazım okulda öğrendiysek bile yarım yamalak oldu bu sene çok sıkışıktı müfredat önce konuları halletmek lazım en azından benim için öyle :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Düzenli ve istekli çalışırsan yapabilirsin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oğuz hocadan nameler :ehe aynen bence de lys için konu çalışmak lazım okulda öğrendiysek bile yarım yamalak oldu bu sene çok sıkışıktı müfredat önce konuları halletmek lazım en azından benim için öyle :hmmm

Benim kendime hayrim yok oglum. :ehe Dedigimi yapin, yaptigimi yapmayin. :ehe

MaxipmaN

Üye
ben yatıştayım :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
aynen ben de :(

Üst Alt