Sizce Tekrar Denemelimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Tekrar Denemelimiyim
Selam Millet Bazılarınız Bilir 2 Yıldır Bir kızın Peşindeyim 9 Defa Denemede Bulundum 7 Defa Birilerini Yolladım 1 Defa Face Den Konusmayı Denedim Olumsuz Cevap Aldım Son Defasındada Okuldayken Yanına Gitmiştim Sevgilim Var Demişti Anlıyorum Senı Bende Yaşadım Fln Demişti O Ara Öldürdü Tabi Beni Aşkım Arttı Öyle Konuşunca Şimdi Halen Seviyorum Akıllanmadım Sizce Konuşmalımıyım Tekrar ?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bence fazla kovalama sogutursun kizi kendinden.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Olmuyorsa olmuyor iste. Kizi daha fazla sıkma.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
mcnpl4

mcnpl4

Üye
deneme

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Vazgeçemiyorum takıntı haline geldi artık Ne yapıcam bilmiorm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kendin de söyledin. Bu bir aşk değil. Takıntı...

HAM ZA

HAM ZA

Üye
hiç uğraşma kardeşim sana değer veren biriyle tanıştığında ben bunun için mi bu kadar uğraştım diyceksin ;)

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
hiç uğraşma kardeşim sana değer veren biriyle tanıştığında ben bunun için mi bu kadar uğraştım diyceksin ;)

inanirmisin 6 ay kadar once biriyle ciktim kiz bana gercekten aşıkti ama kiza askim bile diyemedim askim dicek oldugum her an meryem aklima geldi durdum diyemedim kisacasi fena drumaym ne onerirsiniz peki

Puck

Puck

Üye
9 defa reddedilmek ? helal olsun valla bende o kadar özgüven yok :D

fk555897

fk555897

Üye
9 defa reddedildiysen bence fazla kurcalama. Kızı rahatsız etme kendini de uğraştırma.

Anil-D

Anil-D

Üye
bence gtme başka kız bul

by-pegasus

Üye
sabrın sonu alamettir bekle
eğer kalbi bir sabiyi duyarsa mutlaka onu takip edecektir
:tebessüm:

kerem28yuksel

Üye
kızın gözlerine bak sadece uzaktayken bunu hep yap

1-2 ay sonra kız senle muhatap olur ondan kaç konusmakdan cekin ama gözlere bakmayı unutma

sonralığından kendinden gelir ;)

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
kızın gözlerine bak sadece uzaktayken bunu hep yap

1-2 ay sonra kız senle muhatap olur ondan kaç konusmakdan cekin ama gözlere bakmayı unutma

sonralığından kendinden gelir ;)

dostum ayni okuldaydik onun disinda hicbir baglantimiz yok faceden arkadasiz sadece ve sanirim vazgeçmek zorundayim artik fazla uzadi :(

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bencede bu saatten sonra uğraşmaya değmez

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Akıldan Atmak Kolay Olmuyo ama Yapıcam Değer Vermeyene Değer Vere Vere Kendimi Yedim

by-pegasus

Üye
dostum ayni okuldaydik onun disinda hicbir baglantimiz yok faceden arkadasiz sadece ve sanirim vazgeçmek zorundayim artik fazla uzadi :(

sabrın sonu alamettir :ehe:
yalnız umudunu yitirirsen olmaz senin olay benimkiyle aynı tam 7 ay bekledim ve sonunda mutlu mesud oldum
mutlu son :eller:

-efşan

-efşan

Üye
Şayet seviyorum diyorsan ve sevmenin kelime anlamından ötesini biliyorsan ve de aşkın tanımını yapamayacak kadar isen denemelisin.
Aşk ile hayranlık arasındaki farkı biliyor ve ayırt edebiliyorsan denemelisin.
Tekrar ve tekrar denemekten korkuyorsan denemelisin.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
20 ve alti yastaysan ergenlik halidir gercek duygular degildir bunlar deneme ileride pisman olursun bu yaptiklarina

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Olmuyorsa olmuyor iste. Kizi daha fazla sıkma.