yorum yapan arkadaşların bır ortak yonu var 20 yaş ve altında olan arkadaşlar cok sert ve bayaa koyu taraftar
kendı dusunceme gelınce yenı cıkacak olan cıhazları nokıa nın guzele benzıyor ama fıyatları gormeden bırsey soylemek yanlıs olur,ozellıkler kısıden kısıye degısecegı ıcın benım tercıhım yıne olmaz web performasnsı iyi olmayacagı aşıkar,eskısıne nazaran degıl tabıkı dığer ısletım sıstemlerıne oranla
şimdi orda haklısın forumda gerçekcilik yok
-herkesin kendi kullandığı telefonu kral ilan etmesi
-neyin kötü olduğunu bildiği halde laf ağızdan çıktı geri dönüş yok demeleri
-ya herşeyi geçtim symbian dedikleri işletim sistemini andorid sisteminden daha iyi olduğunu iddia edenler var ötesi varmı arkadaş..
bunun gibi 20 tane madde sayarız zaten nokia markasının en cok hangi ülkede satışlarının olduğunu biraz araştırın ozaman neyin ne olduğunu anlarsınız daha doğrusu en cok telefondan anlamayan insanların bizim ülkede olduğunu görürsünüz
örnek sallıyorum
512 mb ram vs 256 mb ram
800mhz vs 680 mhz
3.8 vs 3.2 ekran
246 ppl vs 229 ppl
adobe flash vs flash lite
14.4 mbps vs 10.2 mbps
android vs symbian
kalkıp bu özelliklere baktıktan sonra sağdaki telefonun bu özellikleri iyi değil ama kamerası ondan daha iyi forever sağdaki yazan adamların olduğu foruma girip ne yapıcaksın göz göre göre bize elmayı armut diye satmaya calısanların olduğu..