En iyi cihaz herkesin kendi kullandığı cihazdır çoğunlukla, bazen pişmanlıklar yaşanabilir tabii, mesela ben C7 kullanıyorum, şimdilik çoğu ihtiyacımı karşılıyor birkaç eksiği dışında, zira başka tel peşine düşerdim. Alıp kullanmadan kimse bilemez nasıl olduğuna ...
Bir konuda şuan bile en iyi telefon diye birşeyin olmayacağı söyleniyor , diğerine ise şuana kadarki en iyi telefonlar soruluyor =) .bence en iyi telefon ilk telefondur o olmasa hiçbiri olmazdı
Bir konuda şuan bile en iyi telefon diye birşeyin olmayacağı söyleniyor , diğerine ise şuana kadarki en iyi telefonlar soruluyor =) .bence en iyi telefon ilk telefondur o olmasa hiçbiri olmazdı
şu an hararetle tartıştığını yere göğe koymadığınız o süper teknolojik cihazların önünü açan ilk telefon hangisiyse odur. yada ilk renkli telefon. unutmayın en iyisi her zaman ilk olandır çünkü ilk olanı geliştirdikleri için daha güzelleri çıktı.