Telefon Tavsiyesi sizce şu an bir telefon alsam bu ne olmalı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Siz en iyisi önemli bir U dönüşü yaparak ve teknolojide yeni bir başlangıç yaparak Lumia 830, Lumia 930, Lumia 1520 'lerden birini alın
veya Önümüzdeki ay gelecek olan 640 veya 645 leri bekleyin.

bidost06

bidost06

Üye
Compackt hakkında bilgim yok daha önce z2 kullandım bi süre kaliteli telefondu hatta şuanda elimde Xperia U kullanıyorum eski baya ama sony işte düştüğü yeri kırıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
Siz en iyisi önemli bir U dönüşü yaparak ve teknolojide yeni bir başlangıç yaparak Lumia 830, Lumia 930, Lumia 1520 'lerden birini alın
veya Önümüzdeki ay gelecek olan 640 veya 645 leri bekleyin.
Nokia windows işletim sistemi olduktan sonra işi bozdu bana göre. Nokia almaya daha zaman var gibi windows ta yeni çünkü. Yinede teşekkürler :-)

Luck Star

Luck Star

Üye
1300'e ithalatçı garantili alabilirsin çünkü orjinal garantili amiral telefon yok . 1300 altı LG G2 32GB var.

1300'e ithalatçı garantili Sony Z2 var veya orjinal garantili Z3 compact 1525 yine bunun ithalatçı olanı 1400tl.

0MG90

0MG90

Üye
1300 limit varsa Z2 al keyfine bak

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
MicroSD özellikli telefon almak varken G2 almak saçma bence

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
MicroSD özellikli telefon almak varken G2 almak saçma bence
32 gb yetmiyor mu siz ne yapıyorsunuz telefonla acaba. her türlü 32 yeter. benim 16 ona rağmen çok boş yer var

foreverthe

foreverthe

Üye
LG tarafından bir şey alacaksan bekle biraz daha LG G4 çıktı o pazara tam hakim olsun G3 düşer G3 alırsın :thumbup:

0MG90

0MG90

Üye
32 gb çok zorlayacağımı sanmıyorum. Ama yine de mantıklı geliyor.

32 gb yetmiyor mu siz ne yapıyorsunuz telefonla acaba. her türlü 32 yeter. benim 16 ona rağmen çok boş yer var
Yeteceğini düşünüyorsunuz ama pişman olacaksınız. 32GB dediğinizin 5GB'ını sistem kullanacak zaten. Resim, müzik, oyun, uygulama yükle sana ne kadar kalacak? Ben Z2'ye 64GB SD kart aldım 2000 tane müzik attım, bir sürü resim var ve eski telefondaki resimlerde var rahatım şu an.

İstiyorsan al G2 ama dediğim başına gelecek.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
Yeteceğini düşünüyorsunuz ama pişman olacaksınız. 32GB dediğinizin 5GB'ını sistem kullanacak zaten. Resim, müzik, oyun, uygulama yükle sana ne kadar kalacak? Ben Z2'ye 64GB SD kart aldım 2000 tane müzik attım, bir sürü resim var ve eski telefondaki resimlerde var rahatım şu an.

İstiyorsan al G2 ama dediğim başına gelecek.
senin görüşün tabi ama 32 yeteceğini düşünüyorum ben

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
lg g3 sd kart girişi var mı?

semihguney

semihguney

Üye
bende 5800 kullanıyorum, zenfone 2yi bekliyorum çıktı çıkacak onu almayı düşünüyorum.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Mantıklı cevap verin arkadaşlar 1300limit var. 32gb g2 orjinal lg tr garantili veya Sony z2 ithalatçı garantili al kardeşim. Başka cihaza yönelmemeni tavsiye ederim.

• Beğen

Üst Alt