Nokia windows işletim sistemi olduktan sonra işi bozdu bana göre. Nokia almaya daha zaman var gibi windows ta yeni çünkü. Yinede teşekkürler :-)Siz en iyisi önemli bir U dönüşü yaparak ve teknolojide yeni bir başlangıç yaparak Lumia 830, Lumia 930, Lumia 1520 'lerden birini alın
veya Önümüzdeki ay gelecek olan 640 veya 645 leri bekleyin.
G2 al üstüne paran da kalsınPara sınırı en fazla 1300 olabilir
İyi olabilir artanı telefona aksesuar alabilmek için kullanabilirimG2 al üstüne paran da kalsın
aynen ben de 5800 dan g2ye geçtim süper tavsiye ederim android 5 i de yükledim ben gayet memnunumİyi olabilir artanı telefona aksesuar alabilmek için kullanabilirim
Son android sürümü kasıyor mu?aynen ben de 5800 dan g2ye geçtim süper tavsiye ederim android 5 i de yükledim ben gayet memnunum
32 gb çok zorlayacağımı sanmıyorum. Ama yine de mantıklı geliyor.MicroSD özellikli telefon almak varken G2 almak saçma bence
32 gb yetmiyor mu siz ne yapıyorsunuz telefonla acaba. her türlü 32 yeter. benim 16 ona rağmen çok boş yer varMicroSD özellikli telefon almak varken G2 almak saçma bence
32 gb çok zorlayacağımı sanmıyorum. Ama yine de mantıklı geliyor.
Yeteceğini düşünüyorsunuz ama pişman olacaksınız. 32GB dediğinizin 5GB'ını sistem kullanacak zaten. Resim, müzik, oyun, uygulama yükle sana ne kadar kalacak? Ben Z2'ye 64GB SD kart aldım 2000 tane müzik attım, bir sürü resim var ve eski telefondaki resimlerde var rahatım şu an.32 gb yetmiyor mu siz ne yapıyorsunuz telefonla acaba. her türlü 32 yeter. benim 16 ona rağmen çok boş yer var
senin görüşün tabi ama 32 yeteceğini düşünüyorum benYeteceğini düşünüyorsunuz ama pişman olacaksınız. 32GB dediğinizin 5GB'ını sistem kullanacak zaten. Resim, müzik, oyun, uygulama yükle sana ne kadar kalacak? Ben Z2'ye 64GB SD kart aldım 2000 tane müzik attım, bir sürü resim var ve eski telefondaki resimlerde var rahatım şu an.
İstiyorsan al G2 ama dediğim başına gelecek.
nokia 5800 mı kullanıyorsun ?bende 5800 kullanıyorum, zenfone 2yi bekliyorum çıktı çıkacak onu almayı düşünüyorum.
evetnokia 5800 mı kullanıyorsun ?