sizce Snapdragon 800lü andreo 330 lu bi telefon kasarmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Lg optimus g2 de iyi bir tercih olabilir
Tavsiyen için teşekkürler ama kararım kesin gibi 808'in yanına bir çok telefon düşündüm şimdiye kadar One X+, Lumia 920, Lumia 1020, Xperia S, Asha 501 (ciddiyim :D), HTC One, One Mini, Xperia Z1, Z1 Mini,Nokia N9, Nokia X7, Nokia E7 ve dahası ama sanırım Z1 alıcam en sonunda :D

yunus486

yunus486

Üye
Tavsiyen için teşekkürler ama kararım kesin gibi 808'in yanına bir çok telefon düşündüm şimdiye kadar One X+, Lumia 920, Lumia 1020, Xperia S, Asha 501 (ciddiyim :D), HTC One, One Mini, Xperia Z1, Z1 Mini,Nokia N9, Nokia X7, Nokia E7 ve dahası ama sanırım Z1 alıcam en sonunda :D

Yuhh :eek: kaç yıldan beri düşünüyorsun :D:D

yunus486

yunus486

Üye
Ama tavsiyem çıktıktan hemen sonra alma yinede biraz incele nasıl diye araştır çünkü Xperia z de öyle oldu yazık olur paraya

Invoke

Invoke

Üye
Z çıktığında da ne olduğu belliydi ki ben de uzun süredir bekliyorum aslında, Z alacaktım güya epey bir Z'yi bekledim sonra beklediğim gibi çıkmadı sonra Eylülü snapdragon800leri bekledim. Aralarından seçeceaz artık :pro:

yunus486

yunus486

Üye
Bende z alacaktım ama beklediğim gibi çıkmayınca z ban :mad:

fk555897

fk555897

Üye
Şu anda Snapdragon 800 kullanan markalarda kasmaz ama ileride değişik markalar optimizasyon yapmadan Snapdragon 800'ü koyarsa kasma ihtimali düşük olsa da var.

avcitalip

avcitalip

Üye
donanım herşey değildir bir o kadarda işin yazılım tarafı da önemlidir ama teknik olarak snapdragon 800 rakiplerine göre yağ gibi akar :)

Invoke

Invoke

Üye
Ben de kasmaz derken LG Samsung Sony HTC için dedim :D Yoksa optimizasyon olmazsa kasar tabi. Onlar yanlış yaparsa onlarda da kasar...

forever_

forever_

Üye

bence sen lg optimus g 2 yi al sony bazen hayal kırıklığı yartabiliyor ama karar senin

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
bence sen lg optimus g 2 yi al sony bazen hayal kırıklığı yartabiliyor ama karar senin
Ufak farklar beni fazla etkilemez :) Optimus G2 tabii ki iyi bir cihaz ama Z1 daha yakın duruyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Sony neden hayal kırıklığı yaratsın? Ben aldığım Rayden bile memnunum, aynı donanımda bir wonder alsam arkadaşlarda gördüm, bu kadar memnun olmazdım.

G2'nin artısı altta üstte kenarlarda yok denecek kadar az boşluk olması. Başka da yok, benim aklıma gelen.
Z1'in artısı kamerası. Hafıza kartı desteği bence çok önemli G2de yok. 32gblık telefondan bize 24gb kalıyor. Hafıza kartıda takılmıyor. Z1 suya karşı dayanıklı, yine kırılmaya karşı dayanıklı cam kullanmışlar. Arkalı önlü cam çok hoş duruyor. Ele de güzel bir his veriyor, bunun da bir eksiği var tabi, çok parmak izi, leke bırakır.
Sony şöyle hayal kırıklığına uğrattı bugüne dek: Rakipleri 4çekirdekli telefon çıkarırken 2 çekirdekli telefonlar çıkarttı. Hep bir adım geriden geliyor dendi ama sony zaten 2013de çıkaracağı söylemişti 4 çekirdeğini. Z için bizim beklentimiz çoktu One ile S4 ile karşılaştırdık, o da performans olarak daha geride kalıyordu 1080p ekrana eski işlemciyi koymuştu. Ama şu da var bu telefonu önceden çıkarttı. Onedan ve S4den önce... Aslında rakip sayılmaz yani. Piyasayada erken sürecekti de Türkiye'de beceremedi bu işi. Böyle hayal kırıklığı oldu.

Cihazlar hakkında ayrıntılı karşılaştırmalar yakında çıkar zaten, o zaman detaylı karşılaştırılır, tartışılır.

Kerim.

Kerim.

Üye
G2ye honamiye note3e baktigimda bir sıkıntı gormedim

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Yazılıma göre değişir.