Önce sen kapa. Hayır sen kapa. Yaa olmaz hayır sen. Sen. Sen yaa olmaz sen kapa. Olmaz canım sen kapa. Yok ya sen kapa. Yeter ulan kapatın şu teli![]()

sevgılılerınızle nye tartısıyosunuz beyler demedım zatenSevgilim yok ki bilsem soruyu![]()

sevgılısı olmayan sızlerı de dusundum yanı konumda 
Ilıskı uzerınde olabılır yanı benım ılıskılerımde hep bu soz konusu oluyor . Nedense bırı dısında da hıc duzgun bır ılıskım olmamıstır![]()

anlayacağın kıskançlık diyorum 
Tubaaa. Şimdi bazı kızlar kıskanç olur. Örnek verelim. Yolda yürüyorsunuz erkeğin yanında güzel bi bayan geçti. Güzele bakmak sevap deyimiyle yola çıkılarak bi güzel süzülürken bir anda sevgiliniz farkeder. Ha ışte orada zaman durması gerekir. Maalesef olmuyo ışte. Neyse o da bana böyle bakmıyo felan filan insanda kafa beyin koymuyo.anlayacağın kıskançlık diyorum
![]()

Bilmem
benı anlattın
kafa göz dalarım valla benım yanımda baskasına bakcak![]()
niye o baktın diyon dalıyon kol kırıldı. Başka bi bakış yine dalış. Sana erkek dayanmaz 
Ya beyler kız arkadaşınızın yanınızda başkasına bakması çok kötü oluyo biliyonuz mu![]()

haha guzeldı
----------Eklendi @ 22:46:14 ---------- Yazıldı @ 22:45:09 ----------
sevgılılerınızle nye tartısıyosunuz beyler demedım zaten
sızce neden en cok tartısılıyo dedımsevgılısı olmayan sızlerı de dusundum yanı konumda
----------Eklendi @ 22:47:01 ---------- Yazıldı @ 22:46:14 ----------
farklısın bosver![]()

kıskançlık, sosyal site hesapları, smsler falan![]()