Sizce samsung wave 5253 alayım mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu-cat1905

Üye
    Konu Sahibi
Sizce samsung wave 5253 alayım mı ?
Merhaba , ben İphone 3G kullanıyordum ama yarın satıp , yeni telefon alacagım.Samsung Wave 5253 düşünüyorum ancak sizce güzel bir telefon mu tavsiye eder misiniz ?:hmmm:hmmm:hmmm

silver021

silver021

Üye
iphone 3gyle yarışamaz. yanlış bir karar olur.

buket2

buket2

Üye
Merhaba , ben İphone 3G kullanıyordum ama yarın satıp , yeni telefon alacagım.Samsung Wave 5253 düşünüyorum ancak sizce güzel bir telefon mu tavsiye eder misiniz ?:hmmm:hmmm:hmmm

neden öyle bir şey yapıyorsun? o kadar kapsamlı bir telefondan sonra samsung wave ben kesinlikle önermem... eğer telefonundan sıkıldıysan çok daha kapsamlı başka bir telefon önerebilirim sana... gerçi önümüzdeki günlerde piyasada olacak.. lg nın yenı smartphonelerinden biri olan optimus black.dünyanın en ince akıllı telefonu olarak gösteriliyor. aşağıdaki linkten daha detaylı inceleyebilirsin. ayrıca ıphone ya da dıger telefonlar gıbı uygulamalar ucretlı degıl. menüsünde yer alan google marketten ücretsiz indirebiliyorsun.

bu-cat1905

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan sıkıldım dıyebılırım.Bu arada adaşım teşekkür ederim.

buket2

buket2

Üye
rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana:) şayet alırsan düşüncelerini öğrenmek isterim...

61semih

61semih

Üye
uygulama konusunda 1ios 2androıt 3s^3 4 bada oyun ugyulama onemlı degıl dıyorsan dogru tercıh olabılır

kadsamuy

Üye
Galaxy ace
Galaxy mını
Galaxy s
paran hangıne yeterse
Wave 5253 kullanıyorum sade ve hos bır telefon uygulamaları az ben pısmanım galaxy mını almadııgma
androıdlı telefon al badanın daha cok gelısmesı lazım...

hüseyinyalcin

Üye
iphone satcaksın ve wave alcaksın :vur:vur:vur:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...