Sizce Nokia yadan E6 mı Yoksa N8 mi alayım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Nokia yadan E6 mı Yoksa N8 mi alayım.
Ben 1 aya kadar bir telefon almak istiyorum ancak n8 e6 mı alsam karar veremiyorum bi yardım edermisiniz.
Başka tavsiyeleriniz varmı?

:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
Hiç onlara bulaşma bütcen 1300tl ye kadarsa N9 al o kadar değilse N8 al

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim N9 Türkiyeye geldimi.Gelse hemen alırım.:allalla::allalla:

Uruloki

Uruloki

Üye
Gelmedi de en azından E6 temmuzda N8in de annalısı temmuzda şimdi alırsan anna için ağustosu bekliyeceksin bence bekle N9 al

• Beğen
Tepkiler: cepanokia
Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Saol :bigstar::bigstar:

OğuzcanAbi

Üye
androidlere bak kardeş birde :oke:

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzcan androidler de arka plana atma yok diye duymuşdum bende ondan soğudum ve birde temaları falan hiç istediğim gibi deil.

Uruloki

Uruloki

Üye
arka plana atma varda 5 tane uygulama en fazla ve tabi çözümüde var bunun bir uygulama yüklüyorsun 5 sınırı kalkıyormuş diye duydum ve aslında 5 de sınırlama nedenide android in çok fazla sistemi sömürdüğü içindir bkn. Htc desire a 2.3 güncellemesini belli özellikliri kısarak verecekler ram yetsin diye

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Ya temaları o ev ekranı falan hiç hoşuma gitmio çok basit gelio bir arkaşım samsung galaxy gio kullanıo çok basit gelio bir sıradan samung gibi |-)|-)|-)

Uruloki

Uruloki

Üye
tercih meselesi tabi birde htc sense arayüzünü ya da SE racheal arayüzünü gör onlar nasıl

cepanokia

cepanokia

Üye
E6 bugün itibari ile Ankara'da Cepa Nokia Shop'ta satışa sunulmuştur. 3 renk ile satıştadır.. Nokia'nın ilk anna telefonu ayrıca ilk defa klavye ve dokunmatik ekran bir arada.... tavsiye ederiz..

Nokia cep telefonunuz hakkında yararlı bilgiler ve kampanyalar için Facebook sayfamız

E6 Satış fiyatı ise telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

0312 2197413
0312 2197414

pRime.

pRime.

Üye
Hiç onlara bulaşma bütcen 1300tl ye kadarsa N9 al o kadar değilse N8 al

+++

----------Eklendi @ 23:27:56 ---------- Yazıldı @ 23:26:54 ----------

abi hayal görüyosunuz nokia o telefonu 1300 e yapmaz en az 1500-1600 arası bak görürsün

Süpriz yapar belki nokia.:)

----------Eklendi @ 23:29:15 ---------- Yazıldı @ 23:27:56 ----------

Ya temaları o ev ekranı falan hiç hoşuma gitmio çok basit gelio bir arkaşım samsung galaxy gio kullanıo çok basit gelio bir sıradan samung gibi |-)|-)|-)

Dostum n9u bekle bulaşma androide n9'daki meego varken.:oke:

----------Eklendi @ 23:30:24 ---------- Yazıldı @ 23:29:15 ----------

E6 bugün itibari ile Ankara'da Cepa Nokia Shop'ta satışa sunulmuştur. 3 renk ile satıştadır.. Nokia'nın ilk anna telefonu ayrıca ilk defa klavye ve dokunmatik ekran bir arada.... tavsiye ederiz..

Nokia cep telefonunuz hakkında yararlı bilgiler ve kampanyalar için Facebook sayfamız

E6 Satış fiyatı ise telefon numaramızdan bilgi alabilirsiniz.

0312 2197413
0312 2197414

Ben o civarlarda oturuyorum bi ara gelip bakayım.

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Urolki Htc yi bir tanıdığım kullanıyor bana karmaşık bir şey gibi geldi:bilmm:bilmm

----------Eklendi @ 21:19:13 ---------- Yazıldı @ 21:18:17 ----------

Aynen kardeşim Android Nokia sevenlerin tipi Deil.:aman2::aman2::aman2:

cepanokia

cepanokia

Üye
e6 nın şu andaki n8 lerden tek üstünlüğü anna'lı olması .. ancak en geç ağustos başında tüm n8modellerine de Anna yüklenebilecek.. Ondan dolayı tercihini N8 den yana kullanmalısın İlla Nokia olacak dersen..

Açıkcası sorun cıkarmadıgı müddetce genel anlamda degerlendirildiği zaman N8 'in üzerine şu an için telefon yok.. Fiyat performans açısından da bir numara şu anda 999 tl.... :bigstar:

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
cepanokia bilgin için saol:alkis:alkis

uribaju

uribaju

Üye
ikisini de alma sadece bekle nokia bu aralar çıkardıkça çıkarıyor :ehe

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir bekleyiş içerisindeyim.

nonamex

Üye
N9'u gördükten sonra N8 kağnı gibi gelmeye başladı. Zaten telefondan soğumuştum, şimdi hiç kullanasım kalmadı.

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
    Konu Sahibi
Bencede N8 in Son 4 - 5 aylık Ömrü Kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt