sizce nokia s^3 lere yeni sistem yapacakmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
sizce nokia s^3 lere yeni sistem yapacakmı?
annadan belleye geçiş yapıldığı gibi baştan aşağıya yeni bir sistem yapacakmı nokıa 1 ve 2. nesiller için?
donna ve carlayla tonla haber var ve kafalar karışık sizce ne olur ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tam olarak net bir bilgi yok.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
_ardaa

_ardaa

Üye
Symbian MeGoo karışımı bir sistem olacak fp2 ile birlikte daha da öteye gideceğini sanmıyorum.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani belleden başka sistem omuyacak fp2 ile meego karışımımı olacak diyorsun anlayamadımda :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu benim kendi görüşüm öncelikle onu söyleyeyim de sonra kanıt diye tutturmasın kimse:D

Fp2 diğer adıyla Donna, MeeGo&Symbian karışımı bir şey olacak, yani kullanırken n9 kullanıyormuş hissi uyandıracak bazen, onun dışında muhtemelen bir iki kullanıma sunmadığı teknoloji olur onları sunar o kadar başka da gelişme beklemiyorum ben:)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Ya meego gelsin yada windows phone lite bir sürüm Bizi ölü ve kapalı bir kutuyla bırakmasınlar!

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
yani yeni sistem gelmez diyosun :) yada kodları kırıp versin desteği çeksin biz takılalım

_ardaa

_ardaa

Üye
yani yeni sistem gelmez diyosun :) yada kodları kırıp versin desteği çeksin biz takılalım

Bence gelmez arada ufak tefek kenar süsü niteliğinde güncelleme sunar o kadar:), Elop gelmeden önce dediğine yakın bir şey yapacaktı ama yapamadan teslim oldu Microsoft'a.

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
yeni sistem gelene kadar n10 falan da cikar bizim n8lerde 200tlye duser..

Yani boyle bise olsa bile en az 7 8 sonra olur..

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Meego gelse muhtesem olurdu. ama bence imkansiz.
ya da meego multitasking ekranini ve menusunu versinler yeter.

fLuke!

fLuke!

Üye
Meego gelse muhtesem olurdu. ama bence imkansiz.
ya da meego multitasking ekranini ve menusunu versinler yeter.
Bence herşeyden önce sağlam bir internet deneyimi sunmaları lazım.Bide meego'nunki gibi multitasking.Biraz da esnek bir arayüz verirlerse tadından yenmez.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yeni bir sistem tabi ki olmaz. Birinci nesiller Nokia Belle Refresh; İkinci nesiller Nokia Belle Feature Pack(FP) 2 ile kalacak bence daha da bişey gelmez.

mkkozanmk

Üye
Bu konu çok su götürür

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia'nin elindeki mevcut teknolojileri sunabildigi en iyi os herseye ragmen Symbian os. Symbian Os bastan asagi QT'ye uyumlu hale getirilip daha kullanici dostu bir hal alirken ikinci nesil cihazlarla birlikte donanim olarak da daha guclu telefonlarla geldigi icin daha da kullanisli olacak.

Gelecek guncellemeler mevcut programlarin daha birbirine entegre, daha genis ozellikli olmasini saglayacak ve widget agirlikli olacak. Symbian os icin Belle'nin uzerine devrim niteliginde cok buyuk bir gelisim beklemeye gerek yok.

Ayni belle isletim sistemi Nokia 808 uzerinde Nokia N8'dekinden en az iki kat daha hizli calismakta 808'in donaniminin gucunden dolayi. Yeni nesil telefonlarda donanim guclu oldugu icin symbian flash 11 destegi sunarsa eger devrim sayilacak tek yenilik o olur.

Onun haricinde betalabs'taki gelistirme asamasindaki bircok program olgunlasir ve store'de raflardaki yerini alir. Ya da standart uygulamalar olarak guncellemelerle hazir halde kullaniciya da sunulabilir.

Nokia'nin N8 kullanicilarina yapabilecegini tahmin ettigim diger bir surpriz ise pureview ozelligidir. Gelecekte 808'e nazaran daha ince ve daha dusuk mp'li telefonlarda daha az zoom ile gelebilecek pureview cihazlar hakkinda verilen roportajlar N8 kullanicilarina bir umut olabilir.

808 telefonuna ait kamera arayuzu telefona cok buyuk yuk getirecek ve N8'in kaldiramayacagi bir arayuz degil, 38 mp yerine 12, 8 mp yerine 5mp, 5 mp yerine 3 mp seklinde pureview secenekleri sunulabilir rahatlikla.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve _ardaa
KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
ya arayüz güzelleşsin meego multitasking gelsin operanın gibi en yüksek özellikli ve kapanmayan bir tarayıcı şart.arkadaşında dediği gibi.ama yeni sistemde kötü olmaz hani :)

slant1111

slant1111

Üye
nokia n serisine devam etmeyecek diye biliyorum.ayrıca symbian belle ye sadece küçük güncellemeler gelir bu saatten sonra önümüzde ki 2 hafta içinde kesin bir güncelleme bekliyorum boyutu ve içeriği hakkında bir bilgim yok :)

djsalih91

djsalih91

Üye
tek beklentim flash player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt